2a divisió FEF

L'Hospi perd contra deu i es complica la vida

2a divisió B. L'equip riberenc va fer un partit patètic i va ser derrotat pel Llosetí, que va jugar una hora en inferioritat, amb un gol agònic

El partit d'ahir a l'Hospitalet, en què els de casa van perdre contra els cuers amb un gol en el 93', va servir per demostrar que el futbol és cor i compromís, solidaritat i creença. Igual com el dia de l'Eldenc l'Hospi va tenir l'amor propi necessari per donar la cara, ahir va ser el modest Llosetí qui va donar una lliçó del que ha de ser el futbol. Als balears només els va caldre xutar una vegada entre els tres pals per guanyar de forma merescuda, només per la imatge que van mostrar tot i estar una hora amb deu homes. Tot plegat, per la discutible expulsió del porter Mingo en una acció que hauria pogut canviar el partit, ja que es va decretar penal a favor de l'Hospi (35'). Christian Alfonso, però, va errar la pena màxima i els riberencs la van veure quadrada fins al final. Així, en el 93', arribaria la clatellada, amb un contraatac culminat amb mestria per Regis. Els del Barcelonès continuen generant dubtes i es tornen a complicar la vida.

L'HOSPITALET0
LLOSETÍ1

L'HOSPITALET: Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre (Miki Muñoz, 74'), Puerto, Guzmán (Toledo, 84'), Christian Alfonso (Raúl Torres, 74') i Corominas. LLOSETÍ: Mingo, Junior, Bibi, Mairata, Rigo, Cristian, Nico, Jaume Pol (Guille Lara, 36'), Aitor Pons (Javi Ramos, 75'), Héctor i Joan Salvà (Regis, 57'). GOLS: 0-1 (93') Regis. ÀRBITRE: Espasandín Cores. T.G.: als locals Christian Alfonso, Prior i Toledo; i als visitants Aitor Pons, Joan Salvà, Cristian, Guille Lara i Héctor. T.V.: al porter visitant Mingo (35'), directa. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció