Territorial

El Girona es deixa anar

Divisió d'honor juvenil. Els de Robert Vila, relaxats després d'assolir la salvació, van perdre amb contundència al camp del cuer en un matx en què als gironins els va faltar tensió defensiva

El Girona ja tenia la feina feta. Després d'aconseguir la salvació la setmana passada contra el Lleida, els gironins no tenien cap mena de pressió en l'última jornada de lliga i la relaxació es va traslladar al terreny de joc. El cuer, La Salle, en va saber treure profit i va superar amb un clar 3-0 els de Robert Vila. Amb la derrota d'ahir, el juvenil del Girona no va poder escalar en la classificació, i acaba la temporada en l'onzena posició. Al camp de La Salle, el Girona va tornar a mostrar les mancances en defensa i de concentració que va arrossegar durant la primera volta. Els gironins no van fer un mal partit. Van començar portant la iniciativa i disposant de les millors ocasions, però els va faltar ficar-la a dins. A més, en un servei de banda a favor a camp contrari, el Girona va perdre la pilota i no va aturar el contraatac dels balears que va acabar finalitzant Giancarlo amb l'1-0 en el 27'. Els gironins van seguir atacant, però no van ser capaços de capgirar el resultat. A més, els de Robert Vila es van oblidar de defensar amb la mateixa intensitat, i La Salle ho va saber aprofitar per sentenciar el partit en la segona meitat. Guille va fer el 2-0 aprofitant la falta de contundència del Girona després d'un rebot (57'), i Narro va fer el definitiu 3-0 transformant un penal molt clar.

LA SALLE3
GIRONA0

LA SALLE: Elias, Crespí, Besong, Llabrés, Javi Martínez (Moyà, 47'), Bobby (Felipe, 47'), Karim, Suau (Kike, 54'), Tovar (Guille, 54'), Narro i Giancarlo (Javito, 54'). GIRONA: Pol, Abde, Mario, Tafa (Blay, 46'), Mas, Guillem, Puig (Bargalló, 46'), Àlex (Verdaguer, 53'), Joel, Torres (Sala, 57') i Pimentel. GOLS: 1-0 (27') Giancarlo. 2-0 (57') Guille. 3-0 (62') Narro, de penal. ÀRBITRE: Jiménez Bustos. T.G.: al visitant Sala.
Hem estat bé, però hem descuidat la defensa. Avui, però, s'ha de perdonar i entendre tot
Robert Vila
entrenador del girona

La Damm no disputarà la copa

La Damm no jugarà la fase final de la copa. Tot i guanyar al camp del Manacor (0-5), els altres resultats no van ser favorables i els cervesers no es van classificar. Una de les opcions era quedar segon a la lliga, però el Mallorca no va fallar contra el Casablanca. L'altra opció era classificar-se com a millor tercer, i ho van tenir a tocar, però un gol en l'últim minut de l'Sporting al camp del Deportivo va deixar fora els cervesers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)