Territorial

El Girona B no perdona el cuer

1a catalana. Els de Nacho Castro van superar la Molletenca i mantenen la bona dinàmica que els permet allunyar-se del descens directe

El Girona B va fer un pas de gegant per evitar el descens directe amb la victòria contra el cuer, la Molletenca, que el deixa catorzè amb quatre punts d'avantatge sobre el Lloret. El filial, però, no aconsegueix abandonar la catorzena posició, que els deixa en una situació perillosa pel descens compensat. Els gironins, després d'uns minuts de tempteig, es van mostrar molt més intensos i no van donar pràcticament cap opció a la Molletenca, que gairebé no va tenir cap ocasió en tot el partit. El camí cap a la victòria es va començar a obrir en el 30', quan Coro va aprofitar el rebot del pal després d'un bon xut de Soufi. El domini dels gironins es va mantenir al final de la primera part i en l'inici de la segona, i Gelmà va ampliar l'avantatge amb un gran xut des de fora l'àrea (60'). En els últims minuts, el filial gironí es va mantenir ben ordenat en defensa i en el 90' va posar el colofó a un partit relativament còmode amb un gol de Bonaventura després d'una gran jugada personal de Soufi.

GIRONA B3
MOLLETENCA0

GIRONA B: Quinti, Yaya (Gallas, 46'), Mamau, Morales, Martín, Gelmà (Pujol, 65'), Litus (Bonaventura, 77'), Soufi, Saam (Joaquín, 63'), Miki (Nacho Ruiz, 46') i Coro. MOLLETENCA: Giavonni, Yustos, Merlatti, Cardete, Pou, Álvaro (Jairo, 58'), Genís, Cabanas (Granero, 73'), Evans (Jan, 63'), Matito i Ao. GOLS: 1-0 (30') Coro. 2-0 (64') Gelmà. 3-0 (90') Bonaventura. ÀRBITRE: Ponce Moreno. T.G.: als locals Morales i Martín; i als visitants Yustos, Granero i Pou.