Territorial

La Jonquera perd una gran oportunitat en un dia gris

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete empaten sense gols contra un rival directe en un partit poc vistós que podria haver deixat els de l'Alt Empordà segons

Ja fa jornades que a la Jonquera li està costant veure porteria, i ahir ho va tornar a pagar car contra un rival directe com el Sants i es va haver de conformar amb un empat a zero. Els fronterers, acostumats a tenir poques ocasions, necessiten la màxima eficàcia possible de cara a porteria, i la baixa de jugadors com Pol Compte està passant factura. Tot i això, ahir, els d'Àxel Vizuete tenien l'oportunitat de tornar al capdavant de la classificació amb una victòria. Finalment, l'empat els deixa en la segona posició, igualats a punts amb l'Horta i el Manresa, el rival de la setmana que ve. El partit d'ahir va tenir ben poca història. De fet, el 0-0 va ser el resultat més just amb què podia acabar el partit a les Forques. Tant els uns com els altres es van ofuscar en el joc al mig del camp i van estar més centrats a no cometre errors que a buscar la victòria, i segurament per això les defenses es van imposar als davanters en totes les accions. Només Tidiane, amb un llançament de falta que va acabar al pal just abans del descans, va tenir la possibilitat de canviar el resultat i donar el triomf al conjunt de l'Alt Empordà. En la segona part, els dos equips es van obrir una mica més i van poder trepitjar més sovint l'àrea rival, però tampoc van tenir l'encert per aconseguir generar cap ocasió clara de gol.

LA JONQUERA0
SANTS0

LA JONQUERA: Toni, Edile, Massó (Anderson, 88'), Alforcea, Tidiane, Henry (Bassols, 61'), Gerard Muñoz (Chacón, 88'), Vergara (Joel, 75'), Amós Gasca, Pau i Ivan Ruiz. SANTS: Carlos, Feixi, Alberto, Picolo, Aleix, Guille, Navarro, Crivilles, Cura, Gaudioso i Tamas (Gala, 75'). ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: als locals Joel i Ivan Ruiz; i als visitants Navarro, Gaudioso, Guille i Aleix.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)