Girona

Alcaraz, de ple en la roda dels migcampistes

Protagonisme. Dissabte va jugar l'última mitja hora, però encadenava cinc partits sencers després de set jornades sense jugar

La lesió de Pere Pons va obrir les portes de la titularitat a Rubén Alcaraz, que no ha desaprofitat l'oportunitat (va jugar sencers els partits contra l'Almeria, el Leganés, el Saragossa, l'Osasuna i el Lugo), tot i que dissabte va tornar a ser suplent en detriment, precisament, del migcampista de Sant Martí Vell, que va reaparèixer. Alcaraz va jugar la darrera mitja hora perquè Machín el va escollir a ell abans que a Eloi, que es va quedar sense jugar. “Tots ho voldríem jugar tot i tots treballem per ser titulars, però estic content de la meva aportació”, va dir l'exjugador de l'Hospitalet, que ha entrat de ple en la roda de migcampistes després d'haver estat set partits seguits (de la jornada 22 a la 28) sense haver jugat ni un sol minut i haver saltat fins i tot d'algunes convocatòries.

Àlex Granell, Pere Pons, Borja García, Eloi Amagat i ara Rubén Alcaraz han superat ja els 20 partits. Són cinc jugadors per a tres llocs (per protagonisme i minuts, Pol Llonch seria el sisè home). “La competència és alta i s'ha de treballar fort perquè el mister compti amb tu.” Alcaraz no sap si serà titular a Albacete, però considera que el partit és clau per a les aspiracions de l'equip: “Si mantenim la bona línia, veig clar que ens acabarem situant entre els sis primers.”

Àlex Granell
31 partits
2.434 minuts, 9 grogues, 3 gols
Pere Pons
27 partits
2.347 minuts, 6 grogues, 1 vermella
Borja García
25 partits
1.403 minuts, 3 grogues, 2 gols
Eloi Amagat
21 partits
1.331 minuts, 6 grogues, 1 gol
Rubén Alcaraz
20 partits
1.288 minuts, 4 grog., 1 verm., 2 gols
Pol Llonch
11 partits
414 minuts, 1 groga
Els cedits:
Vivi (Hèrcules)
1 partit al Girona (1') Nwakali (IK Start)
0 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)