El gol torna a les seves botes

3a divisió. Revert, que s'ha perdut un terç de lliga per lesió, va marcar diumenge passat, contra el Manlleu, el seu primer gol en mig any i espera tenir continuïtat fins a final de curs

Javi Revert va marcar diumenge passat, contra el Manlleu, el seu primer gol en gairebé mig any. El davanter del Figueres disputava tot just el seu segon partit com a titular després de deixar enrere una lesió al recte anterior que li ha fet perdre un terç de la lliga. La seva última diana l'havia feta amb el primer gol del partit que el Figueres va jugar a casa contra el Terrassa (3-1) el 28 d'octubre passat.

El de diumenge va ser el setè gol de Revert aquesta temporada –va fer un hat-trick contra l'Ascó i també va marcar contra el Vilafranca i el Morell– i, amb només quatre jornades per disputar-se, l'atacant gironí ja no podrà igualar els seus registres de les últimes temporades. La passada, també amb el Figueres, va marcar setze gols i les dues anteriors, amb el Palamós, en va fer vint en cada una. Malgrat això –i el fet que el gol de Revert contra el Manlleu no va evitar la derrota del Figueres (2-1)–, Revert es va mostrar content d'haver superat la lesió i de començar a sumar minuts: “En l'aspecte personal em fa molt content el gol contra el Manlleu, però quan els gols no serveixen per guanyar l'alegria no és tan benvinguda. De fet, del que estic content, més que del gol, és de tenir continuïtat i de jugar més minuts, perquè si pots disputar més minuts és normal que un davanter com jo acabi fent gols.” El jugador del Figueres encara està lluny del seu pic de forma, però espera poder ajudar l'equip el que queda de temporada: “M'agradaria estar millor, però un va agafant la forma de manera esglaonada. En els primers partits vaig ser substitut i ara ja en fa dos que sóc titular. No estic al cent per cent de forma, perquè, després de quatre mesos sense jugar, amb tants pocs partits no l'agafes, però a veure si puc acabar els quatre últims matx jugant bé.”

Revert també va comentar que la seva absència li ha generat més angoixa que no pas viure els partits des de dins del camp: “No és fàcil viure-ho des de fora, i més si no has estat mai gaire lesionat. Al Palamós no ho vaig estar mai i aquest any m'he perdut gairebé tota una volta. Veus que no pots ajudar l'equip i pateixes més que jugant.”

Del que estic content, més que del gol, és de tenir continuïtat i de jugar més minuts
Javi Revert
davanter del figueres

Tan difícil pujar com baixar

Amb la derrota al camp del Manlleu, al Figueres se li van escapar gairebé totes les possibilitats que tenia de disputar el play-off d'ascens. L'equip d'Edu Vílchez és ara el desè classificat, a dotze punts del primer lloc de la fase d'ascens, que ocupa la Muntanyesa, i ja només queden dotze punts en joc. De la mateixa manera, les possibilitats que l'equip empordanès baixi de categoria són també remotes. La primera posició de descens directe, que ocupa el Rubí, la té a onze punts, i el setzè i el dissetè lloc, que ocupen el Santfeliuenc i el Peralada i que podrien comportar descensos compensats segons el que passi en la segona B, els té a vuit punts.