Girona

Aday, tip d'estar de baixa

Girona. “Estic molt cansat de lesionar-me”, admet el jugador vallesà, que va completar ahir el primer entrenament amb el grup

“Estic cansat de lesionar-me. Ho provem tot. Unes malles a mida, unes plantilles amb les quals sembla que dugui els peus d'un altre... N'estic molt cansat”, reconeixia Aday Benítez, precisament després del primer entrenament que va poder fer sencer amb el grup, un cop superada la lesió muscular que es va fer només de començar al camp de l'Almeria. El jugador vallesà, que tenia molt de protagonisme als dos carrils, s'ha hagut d'acostumar a diverses interrupcions. L'actual s'ha allargat cinc partits, però és probable que encara en duri un altre, el de dissabte a Albacete. “Un dia o dos compten molt. I dins del camp tinc millors sensacions que a fora. Encara queda una mica de lesió, però físicament estic bé”, va comentar el jugador de Sentmenat. “D'entrada, em pensava que trigaria menys a recuperar-me, però algun metge ja m'havia comentat que podrien ser entre sis i set setmanes”, hi va afegir.

Coris, encara no

Sebas Coris, baixa d'última hora contra l'Alavés per molèsties musculars, va treballar encara al marge del grup. També ho van fer Felipe Sanchón, Jairo Morillas i Richy Álvarez. Tots, però, estan en la recta final de la recuperació, que no s'hauria de demorar gaire més.

Borja, refet de l'ensurt

Borja García va treballar amb tota normalitat. Enrere queda l'ensurt contra l'Alavés, en què va haver de demanar el canvi perquè es va marejar. “Vaig quedar sense força i vaig preferir prevenir perquè no passés res pitjor. Però després del partit ja em va passar”, va explicar el madrileny, que no havia viscut cap episodi similar. “No sé si va ser pel canvi de temperatura o pel cansament. En tot cas, ja ho tinc oblidat perquè de seguida vaig estar bé i vaig poder fer vida normal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)