Territorial

De vital importància

1a catalana. El Girona B, contra el Vilassar de Mar, i el Lloret, contra l'Andorra, disputen avui uns partits d'alt compromís en la lluita per salvar la categoria

El Girona B té avui (17 h) un repte d'alt compromís al camp del líder, el Vilassar de Mar. L'equip de Nacho Castro vol encadenar la quarta victòria per continuar allunyant-se de la zona de descens, que té a quatre punts, però, sobretot, per deixar enrere els llocs que podrien comportar descensos compensats.

El conjunt maresmenc també és conscient que necessita la versió més competitiva si vol ser campió de lliga. Al clatell hi sent l'alè de tres equips –la Jonquera, l'Horta i el Manresa– que només tenen dos punts menys. L'extrema igualtat, de fet, ha generat constants canvis de lideratge en les últimes jornades. El Girona B ja no va poder guanyar el partit de la primera volta contra el Vilassar de Mar, que es va imposar en la visita a Sant Ponç (1-2).

El Lloret també té un partit vital per aspirar a la permanència. Avui rep la visita de l'Andorra (17 h) amb la victòria com a imperatiu. Ara mateix ocupa el primer lloc de la zona de descens i té el primer lloc de la salvació, que ocupa el Girona B, a quatre punts. En la primera volta ja va aconseguir imposar-se al camp andorrà (1-2) i ara ha de tornar a guanyar, a més d'esperar una derrota del Girona B. L'Andorra, que fa dos partits que no guanya, també té la seva lluita particular perquè encara aspira al lideratge –el té a cinc punts–, però sobretot al subcampionat, que té a tres punts i que li donaria dret a disputar la promoció d'ascens.

La resta dels equips gironins disputaran els seus enfrontaments demà. El més destacat serà el derbi que jugaran l'Escala i l'Abadessenc (16.30 h), de vital importància per a l'equip empordanès. El Farners visitarà el Mataró (17 h) i la Jonquera, el Manresa (12 h).

EN RATXA

El Girona visita el camp del líder després de guanyar els tres últims partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)