3a divisió FEF

L'esperança és l'última cosa que es perd

3a divisió. Després d'una bona ratxa de resultats, el Cerdanyola s'il·lusiona amb les remotes possibilitats que té d'entrar al ‘play-off'

Aferrats a les matemàtiques i a allò que diuen que somiar és gratis, el Cerdanyola afronta el duel contra la Muntanyesa d'una manera ben sorprenent: “Ningú ens traurà el somni del play-off”, anuncia el club en el cartell del partit.

I és que si fa tot just tres setmanes el tècnic Toni Carrillo explicava en aquest diari que l'objectiu de l'equip era sumar algun punt més per intentar eliminar qualsevol patiment per un descens compensat i intentar millorar la classificació de l'any passat, els darrers resultats han donat peu a la il·lusió. “Matemàticament és possible fer play-off, i amb el pressupost que tenim això ja és l'hòstia”, explica el president, Felipe López.

Quan falten quatre partits, nou punts separen el Cerdanyola del quart, la Muntanyesa, pròxim rival dels vallesans. Els enfrontaments directes entre els equips implicats, però, podrien afavorir els de Toni Carrillo, que necessiten guanyar-ho tot per tenir la mínima possibilitat. A favor tenen el mal moment que viu el Vilafranca i el fet que en aquestes darreres jornades, els de Carrillo s'han d'enfrontar amb la Monta i amb els del Penedès. A més, el Vilafranca-Muntanyesa de la penúltima jornada també els podria afavorir. Difícil, però no impossible: “És complicat però hi ha possibilitats”, diu el president, que veient la progressió constant d'un club fundat fa tot just una dècada, s'anima: “A curt termini potser l'objectiu seria jugar la promoció d'ascens algun any”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)