2a divisió FEF

L'Olot, amb les brases a prop

L'únic camí. Els de la Garrotxa reben l'Hospitalet, el rival directe que marca la salvació. A quatre punts de la permanència, si no guanyen, els olotins podrien quedar gairebé sentenciats

L'Olot rep la visita de l'Hospitalet (avui, 17 h). El conjunt que dirigeix Santi Castillejo se la juga de debò contra el rival directe que marca la salvació. L'equip riberenc acumula 38 punts, quatre més que els olotins; per tant, tot el que no comporti la victòria complicaria l'existència dels de la Garrotxa a la categoria quan només quedaran tres partits per acabar la lliga. La tensió i la pressió seran factors determinants per als dos equips, i és que, si bé els garrotxins encadenen tres jornades sense celebrar cap triomf, l'Hospitalet acaba de sumar un únic punt en els dos duels seguits com a local –va empatar contra l'Espanyol B (1-1) i va perdre contra el cuer, el Llosetí (0-1)–: “Estem preparats per afrontar el duel amb garanties i superar el rival. Fa dues jornades que millorem cada dia més. Hem de guanyar l'Hospitalet, en som tots conscients. No mirem més enllà d'aquest partit, una veritable final”, comenta Castillejo, que, referent a la pressió i la tensió que puguin tenir els seus jugadors, explica: “S'estan acostumant a afrontar duels decisius. Aquest és més definitiu, ja que queden menys partits, però estem com en les darreres jornades i hem de guanyar tant sí com no.”

L'Hospitalet arriba a terres garrotxines amb tècnics nous –fa només tres jornades que la dupla formada per Miquel Corominas i Antonio Olmo va rellevar Martí Cifuentes–, però amb necessitats imperioses, igual que l'Olot, d'obtenir els tres punts: “S'han reforçat molt bé, amb jugadors creatius i amb desequilibri a partir de tres quarts del camp, però tenen el problema comú dels equips de la part baixa, que els falta gol. Haurem d'aprofitar les seves mancances per fer mal i tenir més opcions”, analitza el tècnic navarrès, conscient que els dos enfrontaments consecutius que haurà d'afrontar el seu equip al municipal marcaran un abans i un després en la trajectòria immediata: “Sabem que seran dos partits decisius, però no volem pensar en el segon. El primer l'hem de guanyar i, més que mai, no hem de pensar més enllà”, diu Castillejo.

L'afició de l'Olot s'està mobilitzant a l'altura de la importància del matx pel club. En els prolegòmens del duel contra l'Hospitalet, la Grada d'Animació organitzarà una arrossada popular –10 euros per als adults i 6 per als nens– per escalfar la prèvia i rebre els jugadors: “S'estan portant de meravella. Sempre són positius, malgrat el mal moment que travessem, i ja al camp de l'Espanyol B es van desplaçar 200 aficionats que no van deixar de donar-nos suport”, sentencia l'entrenador nascut a Valltierra.

LA PRÈVIA

L'Hospitalet s'ha reforçat bé, amb jugadors creatius. Tenen el problema comú dels equips de la part baixa, que els falta gol
Hem de guanyar l'Hospitalet, en som tots conscients. No mirem més enllà d'aquest partit
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)