Territorial

El Peralada busca els tres punts al camp del cuer

3a divisió. Els empordanesos visiten el Masnou, que porta una ratxa d'onze derrotes en els últims catorze partits

Després del punt que va aconseguir a casa contra el Gavà (3-3), el tercer classificat, el Peralada visita avui (12 h) el camp del cuer, el Masnou, d'on espera tornar amb tres punts primordials per continuar aspirant a la permanència. Els jugadors d'Arnau Sala han d'aprofitar la mala ratxa de l'equip maresmenc, que ha perdut onze dels catorze partits que ha disputat. Amb tot, el seu ajudant, Xavi Punsí, avisa que no hi ha partits fàcils i que no es fixen mai en la classificació de cada rival: “L'objectiu és salvar-nos, independentment de l'equip que tinguem al davant. Ningú juga un partit per perdre'l. El Masnou, encara que sigui cuer, el voldrà guanyar, i nosaltres anirem al cent per cent per intentar endur-nos els tres punts.”

L'equip no tindrà cap sancionat aquesta setmana, però podria tenir la baixa de tres jugadors que en els últims entrenaments han tingut molèsties. En el partit de la primera volta, el Peralada va empatar a casa (1-1), però ara intentarà aprofitar la ratxa de Marc Mas, que la setmana passada es va situar com a màxim golejador en solitari de la categoria amb 19 gols.

LA FRASE

El Masnou, encara que sigui cuer, voldrà guanyar, però nosaltres anirem al cent per cent
Xavi Punsí
SEGON ENTRENADOR DEL PERALADA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)