Territorial

L'esperança no la perden mai

1a catalana. El Lloret supera l'Andorra i fa un pas important en la lluita per la salvació

El Lloret va haver de suar de valent per sumar una victòria que deixa els selvatans a només un punt de la catorzena posició que ocupa el Girona B i que, tot i que actualment significa el descens compensat, pot valer una permanència. El Lloret va portar la iniciativa des del primer minut fins al final, però tot i que va dominar la possessió i va arribar amb perill a l'àrea andorrana, li va costar generar ocasions clares de gol. A més, l'Andorra va resistir molt ordenat en defensa i amb les idees molt clares quan va tenir la pilota. Tot i això, en el minut 78, Aparicio va poder fer avançar el Lloret amb una centrada xut que va sorprendre Ferran, i va obrir el partit permetent que Majó sentenciés en el 89 amb el definitiu 2-0.

LLORET2
ANDORRA0

LLORET: Prado, Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Lobo, Riky, Martínez (Arnau, 61'), Puntí, Moha (Majó, 89') i Peti (Carlos Gómez, 76'). ANDORRA: Ferran, Cisteró (Jamal, 83'), Aleix, Marc, Arturo (Elias, 70'), Ludo, Pau, Emili, Victor, Alex i Sebas. GOLS: 1-0 (78') Aparicio. 2-0 (90') Majó. ÀRBITRE: Moreno Villaécija. T.G.: als locals Puntí i Poderoso; i als visitants Cisteró, Martínez i Emili.