Girona

“Volem el premi gros”

Pablo Machín Entrenador del Girona

El penal i l'expulsió en el minut 1 del partit van ser molt comentats després del partit. El tècnic del Girona, Pablo Machín, va assegurar que no es podien imaginar un inici com el que hi va haver: “Si poguéssim imaginar un escenari ideal abans del partit seria aquest, amb penal a favor i expulsió en el minut u. Però l'equip s'ha pensat que tenia el partit guanyat, l'Albacete ha pressionat i nosaltres hem tingut moments de dubtes, tot i que ells no han tingut ocasions clares.”

Machín considera que l'equip es va acomodar al camp amb el pas dels minuts, fins a controlar millor el partit: “Hem sabut gestionar el resultat. Hem fet gran el camp. En el descans hem parlat i els he recordat el partit contra el Nàstic. El millor que ens ha pogut passar ha estat el gol només començar la segona part, que ens ha donat molta tranquil·litat.”

El 0-2 deixava el Girona en una situació còmoda. Machín va explicar l'estratègia que, llavors, va seguir el seu equip: “El que havíem de fer era no deixar posar-los dins el partit abaixant la nostra concentració. Hem mogut bé la pilota, hem estat cavallerosos i hem aguantat la pilota sense voluntat de fer sang.” Machín no va fer volar coloms, i va optar per tocar de peus a terra davant les opcions del Girona de jugar la promoció d'ascens: “La setmana passada ens en vam anar a dormir a un punt de la promoció i l'endemà van guanyar tots els nostres rivals. Ens hem de centrar en nosaltres mateixos, guanyar el màxim de punts i no pensar en els rivals. Quan quedin tres jornades ja farem càlculs matemàtics. El tècnic del Girona va recordar que, fa només uns mesos, l'objectiu de l'equip era un altre: “Tenim clar que volem el premi gros [la promoció], però, encara que ara sembli una ximpleria, ja podem celebrar que conservem la categoria. Fa uns mesos ens semblava un objectiu digne, però amb el treball que hem fet això ha canviat.”

Machín també va donar valor a la plantilla àmplia de què pot disposar, especialment ara que s'acaba el curs: “Ens va bé per dosificar i poder donar descans a alguns jugadors, que ens anirà molt bé.” I es va mostrar confiat que la bona dinàmica continuï: “Estem a les portes dels llocs de privilegi per mèrits propis. Hem fet bons partits tant ara com al principi de la temporada, però les dinàmiques fan que ara tinguem més eficàcia i en canvi llavors les desgràcies sempre les teníem nosaltres.”

TENERIFE

“No pensem en rècords, només en el partit més important, que és el proper que vindrà”

CANVI D'OBJECTIU

“Pot semblar una ximpleria, però fa uns mesos la permanència ja era un objectiu digne”

L'ESTRATÈGIA

“No havíem de deixar posar l'Albacete dins el partit. Hem sabut moure bé la pilota”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)