El quart doblet impulsa Mata

Amb set jornades al davant, Jaime Mata és a un sol gol dels deu que va marcar en la lliga regular de la temporada passada, la de la seva estrena a segona A, que va arrodonir amb un parell de gols més en l'anada de l'eliminatòria d'ascens a La Romareda. El madrileny, protagonista principal de la victòria de dissabte al Carlos Belmonte, va aconseguir contra l'Albacete el seu primer doblet de la temporada. “És una pena haver-me quedat a prop del hat-trick, que no he aconseguit encara. Ja m'hi vaig trobar la temporada passada”, recordava l'exjugador del Lleida Esportiu. El de dissabte és el quart partit en què Mata bat dos cops el porter rival. La primera alegria doble va ser fa gairebé un any, el 3 de maig del 2015, en el Girona-Osasuna de la 36a jornada. Era la recta final del millor curs de la història del Girona, i Mata va repetir doblet al cap de tres jornades, al camp de l'Alavés (0-3). El tercer doblet de Mata, com el de dissabte passat, també va acabar amb un 0-3, a La Romareda.

Amb els dos gols al Carlos Belmonte, Mata es distancia com a màxim golejador del Girona. N'acumula tres més que Jairo, que no ha vist porteria en la segona volta, en què la seva participació s'ha reduït de manera radical (48 minuts en les dotze últimes jornades). Al darrere, hi ha Lekic i Kiko Olivas (4). Lejeune, que també va marcar a Albacete, n'ha fet 3, com Granell.

EL PITXITXI

9
gols
del madrileny, que va tancar el curs anterior amb 10 en la lliga regular i dos més en el ‘play-off'.

EN LA RECTA FINAL

1a
jornada
del curs que fa dos gols. La temporada passada, ho va fer en la 36a, la 39a i el ‘play-off'.