3a divisió FEF

El Gavà, letal gràcies a un segon temps immaculat

Contundent golejada. El Manlleu aguanta en el primer temps però s'esfondra en el segon, en què permet contraatacs i accions a pilota aturada

El Gavà no va deixar lloc al dubte i continua connectat en els llocs de privilegi gràcies a la pallissa que va etzibar al Manlleu. El conjunt de Juanma Pons es va mostrar especialment prolífic en un segon temps en què va desactivar mentalment el rival. Es va notar que els d'Alberto Fernández no tenen cap possibilitat d'arribar a la promoció ni tampoc veuen perillar la permanència. En el primer temps va haver-hi molt poques ocasions. El Manlleu va resistir en un tram de partit marcat pel primer gol de Marco, recollint una falta lateral dins de l'àrea i posant-la al fons de la porteria. Els osonencs van tenir oportunitats a través de dues faltes que van sortir desviades i van controlar defensivament un rival que en el segon temps es va treure les manilles. El Gavà no va tenir pietat després de sortir dels vestidors i en el primer minut ja va encarrilar amb un contraatac executat per Iu Ranera. Poc després, Dani Iglesias va efectuar amb el cap una jugada a pilota aturada i a onze minuts del final va donar l'assistència perquè el també defensa Pujol marqués a pler. En la golejada, en què quatre jugadors de la rereguarda van marcar, no podia faltar la diana de Boris Garrós, que, amb qualitat i deixant passar un defensor, va culminar un contraatac nascut en la banda dreta. I el gol final va ser obra del lateral esquerre Jaime, des de la frontal de l'àrea i amb la cama dreta.

MANLLEU0
GAVÀ6

GAVÀ: Eric Alcaraz, Cazorla, Jaime, Pujol, Marco (Dani Iglesias, 46'), Pla, David Jiménez, Iu (Cervantes, 73'), Raíllo, Boris i Fortià (Cano, 68'). MANLLEU: Adri Muñoz, Canals, Marimon (Pol Coll, 73'), Peña, Eric, Seuma, Martí Soler, Maik, Manel Sala, Brice (Kako, 59') i Josu (Oscar Uroz, 59'). GOLS: 1-0 (8') Marco. 2-0 (46') Iu. 3-0 (66') Iglesias. 4-0 (79') Pujol. 5-0 (81') Boris. 6-0 (83') Jaime. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: als locals Marco i Pujol; als visitants Uroz i Peña. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors a la Bòbila.
No m'ha agradat que l'equip hagi abaixat els braços i jo tampoc l'he encertat amb tants canvis
Alberto Fernández
entrenador del manlleu
Hem dit en la mitja part que no podíem deixar escapar el partit; havíem de sentenciar
Juanma Pons
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)