Territorial

La Jonquera pesca només un punt en un partit molt defensiu

1a catalana. Els empordanesos, com el seu rival, gairebé no van tenir ocasions de marcar

MANRESA (0): Núñez, Riki, Solernou, Serra, Balboa, Soriano, Soler, Kevin (Miki Poveda, 65'), Hassen (Maturana, 75'), Rebollo i Noah (Sua, 87'). LA JONQUERA (0): Toni, Edile, Ignasi (Joel, 76'), Alforcea, Vena, Tidi, Henri (Bassols, 63'), Gerrad (Anderson, 76'), Vergara (Amós, 87'), Pérez (Chacón, 86') i Pau. ÀRBITRE: Josep Ollé. T.G.: Als locals Riki, Uri Serra, Soriano, Rebollo i Montero i als visitants Alforcea, Pau i Bassols. COMENTARI: El Manresa i la Jonquera necessitaven els tres punts per no deixar escapar el Vilassar, però les dues defenses van rutllar millor que els atacs. El partit ja va començar travat, i hi va haver poques jugades de perill real en les dues àrees. Una primera aproximació la va tenir la Jonquera en el minut 23 amb dos xuts d'Ignasi que van topar en la defensa manresana. Sergi Soler va llançar una falta lateral (29') i el capità de la Jonquera, Alforcea, va fer una cessió al seu porter amb el cap, que va estar a punt de sorprendre'l. Rebollo va tenir l'1 a 0 en el minut 39, però va xutar massa alt dins de l'àrea. En el segon temps, el joc no va variar. Rebollo va tenir una primera ocasió (54'), però va xutar massa fluix després de superar dos defensors. En el minut 72, Noah va aprofitar un mal rebuig d'un defensor visitant per fer un cop de cap intencionat al qual, el porter Toni va reaccionar amb una bona estirada. En els últims minuts es van intensificar els atacs, però sense encert.