2a divisió FEF

El Lleida exhibeix cada dia més raons per somiar

2a divisió B. El conjunt blau s'imposa a l'Eldenc gràcies a l'encert de Manu Onwu i Carlos Rodríguez i consolida la seva candidatura al ‘play-off'

Aquest Lleida fa més flaire d'equip que jugarà el play-off cada dia que passa. Ja hi pot haver impagaments i batalles internes, que quan toca saltar a la gespa, els pupils d'Imanol Idiakez s'obliden de tot i es dediquen a jugar a futbol. Ho fan, a més, a meravella. Ahir no van tenir pietat d'un Eldenc que, amb els deures fets, no va ser capaç de presentar gaire batalla. Així, amb un doblet de Manu Onwu i un gol de Carlos Rodríguez, n'hi va haver prou per sumar els tres punts, amarrar la tercera posició i no perdre marge respecte al Reus i el Vila-real B. El Lleida va saltar a la gespa com una moto. Óscar Vega i Albístegui van avisar per partida doble en el minut 2, però la rereguarda visitant va estar atenta. El gol, en tot cas, no trigaria gaire a arribar. En el 20', Óscar Rubio va fer una gran centrada des del carril dret, Julen Colinas va prolongar la pilota i Manu Onwu, de cap, no va perdonar. L'alegria dels de casa augmentaria encara més tretze minuts més tard, quan Carlos Rodríguez va culminar una acció directa amb un xut ajustat, fora de l'abast de Raúl. Tot just després, Manu va tenir el 3-0 a les seves botes, però el porter visitant va ser salvador. Després de la represa l'Eldenc, conscient que necessitava força gols, va pressionar de valent, tot i que no va ser capaç d'inquietar gaire Crespo. Qui va marcar, de fet, va ser un altre cop el Lleida. Manu va fer la seva segona diana aprofitant una bona assistència d'Óscar Vega. El 3-0 va enfonsar el conjunt visitant, que només generava perill en accions d'estratègia. El resultat, en tot cas, ja no es va moure i els blaus van poder celebrar un nou triomf.

ELDENC0
LLEIDA3

LLEIDA ESPORTIU: Crespo, Òscar Rubio, Molo, Pau Bosch, Raúl Fuster, Albístegui, Marc Martínez, Colinas (Urko Arroyo, 63'), Vega, Manu Onwu (Diego Suárez, 70') i Carlos Rodríguez (Ekhi, 81'). ELDENC: Raúl, Juanfran (Pepe Sellés, 76'), Juanje, Urzaiz, Gotor, Berforti (Piquero, 51'), Fresno, Petcoff, Carlitos, Cañadas i Serra (Óscar, 69'). GOLS: 1-0 (20') Manu Onwu. 2-0 (33') Carlos Rodríguez. 3-0 (56') Manu Onwu. ÀRBITRE: González Esteban. T.G.: al local Raúl Fuster i al visitant Juanfran. PÚBLIC: Uns 5.500 espectadors.

ELS VESTIDORS

L'equip ha donat una nova mostra de professionalitat i compromís. El somni és ben viu
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA ESPORTIU
Els dos equips hem fet un homenatge al futbol, jugant sense cap acció polèmica, només futbol
J.E. Riquelme Galiana
entrenador de l'eldenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)