Girona

A un sol punt de l'objectiu

La setmana passada no havia estat gaire productiva, perquè l'endemà de la victòria contra l'Alavés la majoria de rivals havien guanyat i la zona de play-off d'ascens continuava a tres punts. La sensació ha estat diferent després de la 35a jornada, ja que la retallada ha arribat. Dels tres punts respecte a l'objectiu, el Girona n'ha retallat dos i s'ha situat a només un. Amb 52 punts, el conjunt de Pablo Machín pressiona els equips de la zona noble i, per si algú en tenia dubtes, es presenta com a alternativa molt seriosa a ocupar un dels llocs preferents que no ha trepitjat en tota la temporada.

Des de la segona jornada, en què l'ordre i les distàncies de la classificació són encara molt anecdòtics, el Girona no havia estan mai tan a prop de la zona de play-off com ara. Feia 23 jornades que la diferència respecte al sisè classificat era com a mínim de tres punts, la que havia tingut en l'últim mes de competició.

El Girona, que començava la jornada desè, la va tancar vuitè, amb els mateixos punts que el Còrdova i l'Alcorcón, als quals ha superat. Els gironins no només tenen a prop el cinquè i el sisè (a un punt), sinó també el quart (a dos) i el tercer (a tres). La zona d'ascens directe, marcada per l'Alavés, és a sis punts.

PRODUCTIVA

El Girona, que va començar la jornada a tres punts del sisè, n'ha retallat dos

MÉS QUE MAI

L'equip no havia tingut la zona de ‘play-off' tan a prop des de la segona jornada

DUES POSICIONS

Passa del desè al vuitè lloc i té el quart a dos punts i el tercer, a tres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)