2a divisió FEF

“El penal marca tot el partit”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

La derrota contra l'Hospitalet va enfonsar els jugadors –alguns, abatuts, van abandonar el camp plorant– i l'entrenador, Santi Castillejo, va mirar d'analitzar-la fredament. Per ell, la jugada clau és clara: “El penal ha marcat tot el partit. Si l'haguéssim transformat, nosaltres hauríem anat cap amunt i el rival hauria quedat fastiguejat.” Malgrat això, el navarrès és conscient que el començament del partit que va fer el seu equip no va ser bo. “No hem renunciat a la possessió, sinó que hem optat per mantenir el sistema que ens va funcionar contra l'Espanyol B, i el problema és que hem sortit tensos”, explica. A més, hi afegeix un altre mal conegut: “Generem moltes ocasions, però ens falta gol, i quan no tens encert en el futbol, tot el que fas no val per a res.”

A només tres jornades perquè s'acabi la lliga, l'Olot és a sis punts de la salvació directa. Castillejo recorda que matemàticament no és un objectiu impossible, però vol ser realista: “Ens hem de fixar en la promoció de permanència. La tenim a dos punts i és una altra manera de salvar-se.” Com a entrenador, el de Valtierra se sent “responsable” de la situació que viu l'equip, però també intenta transmetre el poc optimisme que hi ha al vestidor: “Queden tres partits i estic segur que els tirarem endavant.” Diumenge que ve, l'Olot tornarà a jugar a casa contra el Llosetí (12 h).

REALISTA

“Ens hem de fixar en la promoció. La tenim a dos punts i és una altra forma de salvar-se”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)