2a divisió FEF

L'Olot esgota la primera via

Una utopia. Els garrotxins van caure estrepitosament contra l'Hospitalet i van llençar a la brossa gairebé totes les opcions de salvació directa. Ara l'objectiu és fer la promoció de permanència

L'Olot va caure derrotat a casa contra l'Hospitalet (0-3) en un partit desastrós per a les aspiracions olotines d'aconseguir la permanència. El conjunt que dirigeix Santi Castillejo no va sortir damunt el terreny de joc amb la intensitat i la força que ha de tenir un equip que s'hi juga la temporada. Sense trobar la fórmula i inquietar la porteria rival, i amb un trau entre el mig del camp i l'eix defensiu, aprofitat brillantment pels atacants riberencs, els olotins van anar a remolc del marcador i de l'ansietat durant tot el partit, arribant a la màxima expressió de frustració en el penal desaprofitat per Luismi Quezada. Després de l'impacte psicològic, l'Hospitalet va olorar la sang per sentenciar el matx i enfonsar una mica més l'Olot, que ha de mirar d'assegurar la setzena posició de la taula, la que dóna dret a jugar la promoció de permanència en un duel d'anada i tornada contra un dels setzens classificats entre els altres tres grups: “Hem de treballar i tenir confiança. Ens hem d'aixecar i ser positius, ser forts mentalment i pensar que ens podem salvar per una altra via, que és la promoció de permanència. Si aconseguim salvar-nos fent la promoció, la segona B de l'any que ve serà igual, independentment de com ho assolim”, comentava Hèctor Simón a la conclusió del matx contra l'Hospitalet, admetent que gairebé ni es considera la salvació directa.

En acabar l'enfrontament entre els de la Garrotxa i els barcelonins, els ànims i la moral dels locals estaven per terra. I és que el club havia confiat a tirar endavant la mala situació sumant de tres en tres al municipal –els de Castillejo han sumat un punt dels últims sis a casa, en dos duels contra rivals directes com la Pobla (1-1) i el darrer, l'Hospitalet (0-3)–: “Intentarem guanyar els tres partits i després veurem si ens podem salvar de manera directa o fent la promoció. Estem molt cardats, però som l'Olot i continuarem intentant-ho”, deia Uri Santos.

El calendari continua donant un bri d'esperança als garrotxins, que reben dos rivals de la part baixa de la taula a casa –el Llosetí, diumenge que ve a les 12 h, i el Llevant B, en l'última jornada– i els contrincants que també lluitaran per aconseguir la setzena posició, la Pobla i l'Olímpic, tenen un calendari molt més dur amb duels contra aspirants a accedir al play-off d'ascens a segona A i, fins i tot, davant els favorits a guanyar el títol, el Vila-real B i el Reus.

QUASI IMPOSSIBLE

Els garrotxins haurien d'esperar un miracle tot i guanyar els tres últims partits

CANVI DE XIP

L'Olot ha de mirar d'assegurar la setzena posició, que dóna dret a jugar la promoció

ASSOLIBLE

Els olotins són a només dos punts de la Pobla, l'equip que ara ocupa el setzè lloc
POBLA MAF.
(16è, 36 p.)
Pobla de Maf.-Alcoià
j.36
Vila-real B-Pobla de Maf.
j.37
Pobla de Maf.-Lleida Esp.
j.38
OLÍMPIC
(17è, 36 punts)
Olímpic-Lleida Esp.
j.36
Reus-Olímpic
j.37
Olímpic-Barça B
j.38
OLOT
(18è, 34 punts)
Olot-Llosetí
j.36
Hèrcules-Olot
j.37
Olot-Llevant B
j.38
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)