2a divisió FEF

La imbatibilitat acaba el pitjor dia

Dolorosa. L'Olot va perdre a casa 218 dies després en un partit que va posar de manifest totes les mancances de l'equip de Santi Castillejo. El municipal es va omplir amb 1.600 espectadors, cosa que demostra que l'afició respon, tot i les penúries

L'Olot no havia perdut cap partit a casa des del 20 de setembre del 2015 contra el Barça B (0-1). Després de mantenir-se imbatut durant 218 dies, en un dels enfrontaments més decisius del curs, els de la Garrotxa van perdre clarament contra l'Hospitalet (0-3). En un partit marcat en vermell per als jugadors, l'afició olotina va demostrar que estava amb l'equip en els pitjors moments. Fins a 1.602 espectadors van assistir al matx entre garrotxins i riberencs, i és que l'arrossada popular prèvia a l'enfrontament va ser tot un èxit –unes 230 persones van assistir al dinar– i només va fallar el resultat. Els dos duels a casa contra l'Hospitalet i el pròxim contra el Llosetí eren de vital importància per a un Olot que va posar fi a la imbatibilitat el pitjor dia. Amb la salvació a sis punts, quan en falten nou per disputar-se, els dos duels que queden al municipal seran d'igual rellevància ja que sumant els sis punts la setzena posició, la de promoció de permanència, és del tot factible. El que sembla clar és que l'afició, tot i tenir la cremor que provoquen els mals resultats, no donarà l'esquena a l'equip, que ha de reaccionar i desbloquejar-se mentalment per esgotar la via que és més fàcil per evitar el descens a tercera divisió. El municipal continuarà tenint la clau en un final de lliga que es podria allargar dues setmanes més del compte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)