Girona

Les sèries van cares

No haver encadenat tres victòries en la lliga no és cap drama, especialment en una competició molt renyida en què cap equip s'ha escapat en la classificació. De fet, com el Girona, hi ha tretze equips més que han estat incapaços de fer nou punts de nou possibles, i això que se n'han posat en joc ja 105 (35 jornades). I entre els que no ho han aconseguit, hi ha equips que lluiten per l'ascens a primera divisió. El Nàstic, instal·lat durant tota la lliga a les primeres posicions, ha aconseguit com a màxim tres sèries de dues victòries, com el Girona. L'Osasuna, també en zona de play-off, presenta el mateix balanç que tarragonins i gironins. El Lugo, amb dos punts menys que el Girona però amb aspiracions d'acabar entre els sis primers, ha fet dues sèries de sis punts seguits. I al Tenerife, que diumenge visitarà Montilivi amb l'amenaça de ser un dels equips més en forma, ja que fa deu jornades que no perd, també li està costant molt allargar les alegries. Ha aconseguit quatre ratxes diferents de dues victòries, però no ha pogut donar continuïtat en cap d'elles.

Tampoc passen de les dues victòries seguides el Valladolid, l'Almeria, el Numància, la Ponferradina, el Mallorca, l'Osca i el Bilbao Athletic. I el Llagostera i l'Albacete, en zona de descens, ni tan sols han pogut fer sis punts seguits.

Els dos equips que ocupen els llocs d'ascens directe a primera, el Legganés i l'Alavés, són els únics que han celebrat quatre victòries seguides (els madrilenys, en dues sèries diferents). Amb 9 punts de 9 possibles, hi ha l'Elx, el Saragossa, l'Alcorcón, el Còrdova, l'Oviedo i el Mirandés.

DE LA ZONA ALTA

L'Osasuna, el Nàstic, el Lugo i un Tenerife molt fi no han passat de dues victòries
14
dels 22 equips
han estat incapaços d'enllaçar tres victòries. El Llagostera i l'Albacete, ni tan sols dues.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)