2a divisió FEF

L'Olot es debat entre l'infern i el purgatori

2a divisió B. A tres jornades del final, els garrotxins gairebé no tenen possibilitats d'aconseguir la salvació directa i lluiten per ocupar l'únic lloc que permet jugar la promoció de descens

Les possibilitats que l'Olot té en les tres últimes jornades de salvar la categoria per la via directa són pràcticament nul·les i l'aboquen a un final de competició en què el purgatori –la promoció de descens– passa a ser la seva aspiració màxima. Tot el que no sigui escalar fins al setzè lloc, que té a dos punts i que ocupa la Pobla de Mafumet, el condemnaria, irremeiablement, a l'infern de tercera divisió. Tocar el cel de la salvació directa –el quinzè lloc és per al Llevant B, amb sis punts més– s'entreveu com un objectiu, per bé que matemàticament possible, gairebé quimèric.

Els jugadors de l'Olot són ben conscients que la derrota de diumenge passat contra l'Hospitalet (0-3) els deixa en una situació molt compromesa, límit, i saben que el pròxim partit, també a casa contra un rival directe, el Llosetí, l'han de guanyar tant sí com no. “Aquest diumenge només ens val guanyar. Ja era important fer-ho contra l'Hospitalet i ara encara ho és més”, explica el lateral de l'Olot Jose Martínez, que reconeix que l'equip va sortir molt tocat de la derrota contra l'Hospitalet: “Estàvem molt fotuts. El vestidor se sentia molt enfonsat perquè sabíem la importància que tenia guanyar el partit.” Malgrat tot, Jose assegura que els jugadors han recuperat els ànims: “Amb el pas dels dies ha tornat la il·lusió per guanyar diumenge i salvar l'Olot. Ara ho veiem d'una altra manera i els ànims han pujat. Sabem que tenim una final diumenge i no podem abaixar els braços. Hem de sortir al camp a guanyar i a esperar resultats dels altres rivals.” Aquests resultats seran els de l'Olímpic de Xàtiva i la Pobla de Mafumet, que jugaran la jornada que ve als seus camps contra el Lleida i l'Alcoià, respectivament.

Jose considera que l'únic que necessita millorar l'Olot és l'efectivitat, ja que creu que la línia de joc de l'equip és la bona: “Fem un bon joc i generem ocasions, però ens falta el que ens ha faltat tot l'any: definició en l'última passada. Arribem a la porteria rival però ens falta un xic de sort per posar el marcador a favor nostre.” També l'esperona el fet de jugar contra un rival directe aquest diumenge: “M'estimo més això que no pas jugar contra un equip de la part alta. El Llosetí, que també va perdre diumenge passat, és el rival idoni. Si guanyem el deixarem enrere i podrem agafar la confiança que necessitem per afrontar els dos últims partits.”

Jose és conscient dels nervis que, per part dels dos equips, es viurà al municipal d'Olot: “Serà un partit amb molta tensió. Ningú no voldrà fallar, però nosaltres jugarem a casa i haurem de portar el ritme del partit. Ells a fora de casa la veritat és que han fet una bona temporada i han guanyat en camps difícils, però estem mentalitzats per aconseguir la victòria.” Si l'Olot perdés, el Llosetí l'avançaria en la classificació i els garrotxins ocuparien l'últim lloc dels equips en competició, ja que el cuer, l'Huracán, va ser exclòs de la lliga.

LES FRASES

El Llosetí és el rival idoni. Si guanyem el deixarem enrere i agafarem confiança
Jose Martínez
JUGADOR DE L'OLOT
Fem un bon joc i generem ocasions, però ens falta el que ens ha faltat tot l'any, definició davant de la porteria rival i una mica de sort
Després de perdre contra l'Hospitalet estàvem molt fotuts perquè sabíem la importància que tenia guanyar el partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.