Girona

Paciència, per força

Girona. Richy, un altre cop a punt, assumeix que només lesions o sancions li obriran la porta de l'onze

Richy torna a estar a disposició de Pablo Machín, un cop superades unes molèsties físiques, però és el primer d'assumir que, si no hi ha contratemps, difícilment jugarà. Fix el curs passat, amb una quarantena de partits, el gallec n'acumula tot just onze aquesta temporada, en què Pedro Alcalá li ha tret el lloc a l'eix. “Tinc ganes de jugar, com sempre, però la cosa està complicada. S'ha de ser clar i realista. I fins que no hi hagi sanció o lesió, que espero que no n'hi hagi, els que no juguem continuarem al peu del canó, esperant la nostra oportunitat.”

Richy admet que li costa pair la suplència –“parlant malament, estic fotut”– perquè no s'ho esperava després de jugar tant la temporada passada. Penedit d'haver renovat? “Sempre et passa pel cap, però mai saps què passarà. Vaig renovar per l'interès de l'entrenador i el director esportiu, estic molt bé a Girona i la meva família està contenta que continuï aquí. No esperava jugar tan poc, però s'ha de continuar treballant”, relata el central. Richy, que considera més dura la situació que viu aquesta temporada que la de la seva arribada a Montilivi, en què es va lesionar de gravetat al genoll. “Abans de la lesió, vaig jugar catorze o quinze partits. Aquest any, vaig començar jugant però vaig desaparèixer. I ja abans de l'operació de menisc estava fora de l'equip.” El gallec, això sí, reconeix que tampoc pot recriminar gaire res –“l'equip està treballant i funcionant bé”– i espera una recta final de lliga “carregada d'il·lusió”. “Som a Girona i sabem que l'afició sol trigar a engrescar-se, però esperem que la resposta sigui massiva i ens ajudi.”

REACCIONS

Estic fotut, perquè no m'esperava ni de bon tros aquesta situació. Però tampoc es pot dir res perquè l'equip està funcionant
És més incòmoda i dura la situació actual que la del primer any, el de la lesió de gravetat
Richy Álvarez
DEFENSA DEL GIRONA

Lejeune abaixa el ritme, per prevenció

Un dels centrals intocables per a Pablo Machín, Florian Lejeune, es va perdre la part final de l'entrenament de dimecres a Navata –en la imatge, amb el readaptador Lluís Sala– en notar unes molèsties físiques. El francès tampoc va participar en bona part de la sessió d'ahir a Montilivi, però per prevenció. No hi hauria d'haver cap problema perquè l'exjugador del Vila-real pugui participar amb normalitat en el partit de diumenge contra el Tenerife. De fet, Pablo Machín no té cap baixa, ni lesionats ni sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)