2a divisió FEF

Idiakez diu que la seva situació és “límit”

2a divisió B. El tècnic del Lleida assegura que té problemes econòmics i de salut a causa dels impagaments a la plantilla blava

Són dies durs al vestidor del Lleida. Sense cobrar des del mes de novembre, la plantilla va fer públic dimecres el malestar i ahir va ser el tècnic, Imanol Idiakez, el que va deixar constància que la situació és molt delicada i que afecta greument la vida quotidiana dels integrants de l'equip blau i la seva en particular. “La meva situació personal és límit, precària, en l'àmbit econòmic i en la salut. Els recursos econòmics s'acaben i tinc dos fills i una dona. A més, els últims dies he tingut episodis d'ansietat”, afirma. Idiakez va explicar que el seu representant s'ha reunit amb el president de l'entitat, Albert Esteve. “Necessito una solució, ja que així no es pot viure”, va afirmar el tècnic basc.

Idiakez va voler contestar al tècnic del Cornellà, Jordi Roger –competidor en la lluita per l'ascens i rival dels blaus la setmana que ve al Camp d'Esports–, que va dir que el Lleida, pel fet de no complir els deures econòmics, altera la competició: “Li vull dir a Jordi Roger que li desitjo que no estigui mai en la situació que estem; si hi estigués no tindria el valor de parlar d'adulterar la competició, amb xavals que amb sous normalets lluiten per dignificar la professió i per l'escut. Quan algú vol guanyar ho ha de fer al camp, no aprofitant-se d'un drama per fer el llest. Les seves paraules estan fora de lloc.”

El Lleida intenta abstreure's de tot plegat per preparar el partit de demà a la tarda al terreny de joc de l'Olímpic de Xàtiva, que lluita per evitar el descens directe a tercera.

LES FRASES

No desitjo a Jordi Roger que estigui en aquesta situació. No pot aprofitar-se d'un drama per guanyar
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
La meva situació personal és límit, precària. Els recursos econòmics s'acaben i tinc dos fills. Els últims dies he tingut episodis d'ansietat

Deutes també amb exjugadors

La delicadíssima situació institucional que passa el Lleida Esportiu, que viu una guerra interna entre els jugadors i la directiva, ja que el club deu cinc mensualitats a bona part de la plantilla, es podria complicar encara més. I és que els impagaments no són nous: l'entitat té deutes amb futbolistes de la temporada passada. De fet, hi ha algun cas que acabarà amb tota probabilitat en una denúncia a l'AFE. Això després que l'entitat no hagi atès totes les reclamacions reiterades. A partir del maig entrant, per tant, el Lleida té molts números de rebre denúncies d'impagaments per part d'exjugadors, una situació força paradoxal, ja que l'entitat va anunciar un superàvit de poc més de 15.000 euros la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)