2a divisió FEF

Tres duels per fer història

2a divisió B. El Cornellà rep avui el líder, el Vila-real B, en la primera de les tres finals contra rivals directes que li queden, amb la classificació per primer cop per a la fase d'ascens com a fita

El Cornellà té tot un repte en l'esprint final de la competició. Cinquè, a dos punts de les places de fase d'ascens, ha d'afrontar tres autèntiques finals contra rivals directes amb l'objectiu de disputar per primera vegada en la seva història el play-off per pujar a segona A. Aquesta tarda té la primera amb la visita del líder, el Vila-real B, al nou municipal cornellanenc (a dos quarts de cinc, per Esport 3). Després l'equip verd visita el Lleida, tercer, i, per tancar la lliga regular, rebrà a casa el Reus, segon.

El Cornellà, tal com assegura el seu entrenador, Jordi Roger, té ganes de reivindicar-se després d'haver caigut dels llocs de fase d'ascens pel fet d'haver sumat només un punt en els tres últims partits. Al davant tindrà el líder, del grup tercer, el Vila-real B, “el millor equip de la categoria”, segons Roger. El filial groc té tres punts de marge sobre el segon classificat, el Reus, i set respecte al Cornellà, de manera que necessita la victòria per no veure perillar la seva privilegiada situació classificatòria. El tècnic del Cornellà té les baixes d'Aitor, lesionat, i Uche, sancionat, però recupera Borja, baixa per sanció en l'últim partit, la derrota a Alcoi (3-1).

Pel que fa als altres equips involucrats en la lluita per acabar entre els quatre primers, el Reus visita demà l'Eldenc, que lluita per classificar-se per a la pròxima edició de la copa, mentre que el Lleida i l'Hèrcules juguen al camp de dos equips amenaçats pel descens, l'Olímpic i l'Hospitalet, respectivament.

El Badalona, a Paterna

L'altre partit avançat a la jornada del grup tercer de segona B és el que enfrontarà aquesta tarda a la ciutat esportiva del València, a Paterna, el Mestalla i el Badalona (a les cinc), dos equips amb la permanència assegurada.

LES FRASES

Tenim ganes de reivindicar-nos, sabent que és una final i que juguem contra el millor equip. Esperem que l'afició ens ajudi
Haurem de mostrar la millor versió, sent agressius i fent que no se sentin còmodes
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)