2a divisió FEF

Sense paracaigudes

Una final. A l'Olot només li val guanyar el Llosetí (a les 12 h) per seguir amb esperances de salvació. Controlar la pressió extrema de la situació serà clau per poder superar un rival que també es juga la vida

L'Olot se la juga. El conjunt olotí rep el Llosetí (a les dotze del migdia) obligat a sumar els tres punts per continuar aspirant a la salvació. La fatídica derrota de la setmana passada contra un rival directe en la part baixa de la taula, l'Hospitalet (0-3), que a més va suposar trencar una ratxa de 217 dies sense perdre al municipal, va deixar l'Olot divuitè classificat amb 34 punts, i és ara a sis de la zona de permanència quan només queden tres partits per disputar-se. La situació és alarmant, però els de la Garrotxa encara no ho tenen tot perdut. La salvació directa s'ha complicat molt, és cert, però la plaça de promoció (16è) està molt més a l'abast, a només dos punts, una distància assequible però que obliga els olotins a no fallar més d'aquí a final de curs.

“Mentre hi hagi possibilitats matemàtiques de salvar-nos de forma directa ho intentarem, però també ens queda la promoció, que és una altra via per assolir l'objectiu. Som capaços de guanyar qualsevol equip i lluitarem fins al final”, explica el tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, que destaca la importància del partit: “És un duel a vida o mort per als dos equips i no serà fàcil, perquè hi haurà nervis. No és una de les tres finals que ens queden, és la final, perquè si perdem aquesta ja no hi haurà les altres dues. En la part negativa de tot plegat, estem molt acostumats a rebre cops i, en aquest sentit, l'equip sap que s'ha d'aixecar, només esperem que la pressió no ens passi factura.”

Sobre el rival, el Llosetí (dinovè amb 32 punts), Castillejo en destaca que també necessita sumar els tres punts per mantenir-se amb possibilitats de permanència, fet que dificulta encara més l'enfrontament. “El Llosetí el tenim darrere nostre, però a només dos punts, cosa que fa que ells també s'hi juguin la vida. És un equip que s'ha reforçat bé en el mercat d'hivern, que té un gran entrenador que sap competir bé fins al final i amb jugadors veterans que han jugat molts anys a segona A. És un equip decent que segur que ens posarà les coses molt difícils”, comenta el tècnic navarrès, que per al partit d'avui només tindrà la baixa per sanció de Mousa i no preveu fer grans canvis en l'equip: “Alguna variació hi haurà, però tampoc podem fer bogeries.”

El jugador número dotze

Avui l'Olot tornarà a tenir, amb tota probabilitat, el suport de la seva fidel afició, que com ja és costum no faltarà a la cita per donar suport al seu equip. “Fins i tot ens fa certa vergonya demanar suport a l'afició, perquè ens l'ha donat sempre sense que nosaltres els hàgim donat gaire res a canvi. Simplement els vull agrair el que estan fent pel club”, va concloure Castillejo.

En el partit de la primera volta el Llosetí es va imposar per la mínima gràcies a un gol de Nico Baleani en la primera meitat (33').

LA PRÈVIA

És un partit a vida o mort per als dos equips i no serà fàcil, perquè hi haurà nervis. Esperem que la pressió no ens passi factura
Dins de la part negativa de tot plegat, estem molt acostumats a rebre cops i, en aquest sentit, l'equip sap que s'ha d'aixecar
Mentre hi hagi possibilitats de salvar-nos de forma directa ho intentarem
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
L'Olot té la zona de salvació a sis punts i la plaça de promoció de descens a dos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)