2a divisió FEF

Cop d'autoritat del Cornellà contra el líder

2a divisió B. Els verds trenquen una ratxa de tres partits sense obtenir la victòria derrotant el Vila-real B i pressionant més encara la zona de privilegi. En el primer temps van estar 40 minuts sense xutar però en la segona part no hi va haver color

El Cornellà no va fallar en un moment crític en les seves aspiracions per jugar la promoció d'ascens. El Vila-real B arribava al municipal de Cornellà disposat a deixar a l'equip de Jordi Roger despenjat dels quatre primers, després d'haver sumat un punt dels últims nou, però no hi va haver opció. El filial groguet va sortir escaldat del municipal després d'un primer temps en què el Cornellà no va fer mal, més enllà d'uns primers minuts elèctrics, i un segon temps en què només hi va haver un equip sobre el terreny de joc: el Cornellà, que amb la seva victòria torna a la promoció d'ascens i deixa una diferència de cinc punts entre els cinc primers passi el que passi avui. El discurs motivador del vestidor del Cornellà devia ser d'aquells que toquen la fibra perquè l'equip local va sortir amb les pulsacions altíssimes i va revolucionar el partit en els primers cinc minuts. Tot i això, va tenir molt poca claredat en l'àrea rival perquè només va gaudir d'una rematada de Borja i el rival va respondre amb un xut de Cantalapiedra desviat per un inspirat Marcos. El Vila-real B va demostrar tenir molt estudiat al seu rival perquè, tot i concedir massa faltes laterals i córners durant tot el partit, els centrals van igualar el nivell d'exigència del joc aeri i de xoc d'Enric, David Garcia i companyia. Així, els de Jordi Roger es van passar quaranta minuts sense xutar fins que, prop del descans, Enric va estar a punt de marcar en una sortida en fals d'Aitor. En el segon temps, tot i un primer ensurt de Leo Suárez aturat per Marcos, el Cornellà va guanyar més terreny i va limitar els contraatacs del rival. Així, va intensificar les pilotes penjades a l'àrea i va acabar trobant el premi. Lulu va caçar un refús tou de la defensa grogueta per engaltar la pilota de mitja volea i enviar-la suaument per sobre del porter rival. El partit no va canviar gaire, perquè el Vila-real no sabia com sortir de l'espiral de lluita, pilota penjada i aturada pels diversos canvis. Els contraatacs no arribaven amb la fluïdesa amb què ho feien en el primer temps, així que els minuts van passar inexorablement fins al segon gol. Aprofitant, de nou, una jugada a pilota aturada, els verds van fer el gol de la tranquil·litat: va ser en una centrada de Joel que va rebotar en el pit de l'exblaugrana Edgar Ié i es va introduir en la seva pròpia porteria.

CORNELLÀ2
VILA-REAL B0

GOLS: 1-0 (69') Lulu. 2-0 (88') Ié, en pròpia porta. ÀRBITRE: Brea Peón, del col·legi gallec. T.G.: als locals Marc Caballé i Marcos Pérez; als visitants Leó Suárez, Marcos Mauro, Aitor Cantalapiedra i Larrea. T.V.: Expulsats, sense amonestació prèvia, dos assistents de l'entrenador del Cornellà. PÚBLIC: Uns 800 espectadors al Municipal de Cornellà. CORNELLÀ: Marcos; Pere, Borja, Lulu, Ñoño; David Garcia, Marc Caballé; Pep Caballé (Joel, 34'), Abraham (Pelegrín, 86'), Lucas (Sergi Gómez, 84'); i Enric Gallego. VILA-REAL B: Aitor; Ié, Mauro, Íñiguez, Carlos Julio (Mario, 76'); Leo Suárez (Alejo, 76'), Ramiro, Larrea (Chuca, 92'), Cantalapiedra; Fran Sol i Carlos Martínez.
Hem estat millors. Si el seu entrenador vol jugar en camps grans que pugi a segona A