Territorial

El Lloret, en la corda fluixa

1a catalana. El Farners encadena la cinquena victòria consecutiva, escala fins a la setena posició i deixa el Lloret molt tocat en la zona de descens

Que el futbol és un esport de dinàmiques es va comprovar ahir a Santa Coloma. El Farners arribava com el millor equip de la segona volta i va ser capaç d'encadenar el cinquè triomf contra un Lloret que avui pot veure com la permanència se li escapa a quatre punts si el Girona B derrota el Vic. Els de Miquel Muñoz es van aconseguir endur els tres punts d'un derbi en què el més just hauria estat possiblement un empat. En la primera meitat els dos equips van oferir un partit brillant. Amb moltes anades i vingudes, els dos equips van disposar de clares ocasions per obrir el marcador, però algunes vegades el porter, i d'altres els pals, van evitar que el marcador es mogués abans del descans. I en la represa, en canvi, uns i altres van fer un pas enrere. Pensant més en l'empat que en el triomf, quasi no hi va haver ocasions, però un penal de Valls sobre Marc Vilà va permetre que Pitu Riart fes el gol de la victòria local en el 71'.

FARNERS1
LLORET0

FARNERS: Bartrina, Massegú, Pitu Riart, Criado, Marc Vilà, Toni Rossell (Luca, 92'), Riki Solà (Arjona, 83'), Carlos Salva, Sergio Álvarez, Toumani i Nierga (Moha, 76'). LLORET: Prado, Valls, Pol Ros (Majó, 78'), Lobo, Pol Gómez, Peti (Arnau, 71'), Riky, Puntí, Moha, Aparicio i Xavi Martínez (Carlos Gómez, 71'). GOLS: Pitu Riart (71') de penal. ÀRBITRE: Jacas Puig. T.G.: als locals Massegú, Riki Solà i Criado; i als visitants Moha, Lobo, Valls i Puntí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)