Territorial

L'Espanyol vol ser el millor de l'Estat

Copa de Campions juvenil. L'equip blanc-i-blau inicia aquest matí contra el Racing el camí cap a la final, que l'any passat va perdre

La localitat de Vera, a Almeria, és a partir d'avui l'escenari de la copa de Campions juvenil, que disputen els campions dels set grups de divisió d'honor i el millor segon, el Màlaga. L'únic representant català és l'Espanyol, que participa en la competició per segona vegada consecutiva com a campió del grup tercer. El curs passat, l'equip blanc-i-blau va arribar a la final, en la qual va caure derrotat contra el Vila-real (3-2). El primer escull que haurà de superar l'equip entrenat per David Gallego és el Racing de Santander, en el partit que obrirà aquest matí el torneig (10.30 h.). Si es classifica per a semifinals, el rival sortirà del partit entre l'Atlético i el Sevilla. Els altres quarts de final enfronten el Vila-real i Las Palmas, d'una banda, i el Màlaga i l'Athletic, de l'altra. “Durant tot l'any s'ha vist quin és el nivell dels jugadors, de manera que hem d'afrontar el torneig amb il·lusió. Tenim moltes ganes de competir i demostrar el potencial, però sense pressió”, diu Gallego, que considera important que juguin molts futbolistes que el curs passat ja hi van participar. “Tenen ganes de tornar per guanyar-la”, sentencia.

Quarts de final (avui)
1. Racing-Espanyol (10.30 h) 2. Atlético-Sevilla (12.45 h) 3. Vila-real-Las Palmas (17 h) 4. Màlaga-Athletic (19.30 h)
Semfinals (dimecres)
Venc. 1 – venc. 2 (16 h) Venc. 3 – venc. 4 (18.30 h)
Final
Dissabte 7 de maig (19 h) * La competició es juga a Vera (Almeria). Hi ha els campions dels set grups de divisió d'honor i el millor segon, el Màlaga.