2a divisió FEF

El Sabadell fa l'impossible però cau per un gol en l'afegit

Final d'infart. S'avança a tres minuts del final però rep una diana en l'últim minut

SABADELL3
AT. BALEARS3

ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Vich (Casares, 77'), Wiemann, Manu, Biel Guasp (Rodri, 89'), Esteban, Juanjo, Malik, Chando, Fullana, Rubén.. SABADELL: Craviotto, Pastells, Forniés, Alcañiz, Pol, Adri, Marc Fdez (Sandro, 63'), Batanero, Manel (Pirulo, 81'), Agus, Eloy (Yeray, 63'). GOLS: 1-0 (11') Juanjo. 1-1 (20') Batanero. 1-2 (37') Marc Fernández. 2-2 (69') Rubén. 2-3 (86') Pirulo. 3-3 (94') Rubén. ÀRBITRE: Cheyet García. T.G.: Als locals Fullana, Biel Guasp i Chando, i als visitants Alcañiz i Pol. T.V.: Doble amonestació (49') al visitant Pastells. COMENTARI: El conjunt arlequinat va patir, ahir, una petita frenada per a l'objectiu de jugar la copa el curs vinent. El conjunt arlequinat va fer l'impossible a domicili, ja que es va sobreposar al gol inicial de Juanjo i també a l'empat, ja en el segon temps, jugant amb un home menys. Però un gol en l'última jugada del partit fruit d'un rebot va deixar un punt agredolç per a l'equip de Miguel Álvarez. El gol de falta de Batanero va fer treure la son de les orelles als arlequinats, que van començar a desplegar el seu joc habitual les darreres jornades, i va fer-los arribar al descans amb avantatge en el marcador. A partir de l'expulsió de Pastells, els locals van tancar el Sabadell a la seva pròpia àrea, però van ser incapaços de fer més mal més enllà de l'empat. La diana de Pirulo feia presagiar la victòria visitant, però en la darrera acció es va establir l'empat definitiu.