2a divisió FEF

Un gol de penal a poc del final pren dos punts a l'Espanyol

Un rival menys. L'Atlètic Llevant continua en l'escapatòria i s'apropa molt a la salvació

AT. LLEVANT1
ESPANYOL B1

ESPANYOL B: Andrés, Soria (Borjita, 78'), Iago, Marc Roca, Galas, Borja, Robert, Álex Serrano (Franco Russo, 73'), Ripoll (Gual, 68'), Rufo i Entrena. ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Luca Ferrone, Jilmar, Dani Calvo, Jair, Ribelles, Traver, Pepelu (Fran Núñez, 78'), Juan Delgado, Nanclares (Matías Aquino, 61') i Manu Viana (Chupi, 45'). GOLS: 1-0 (9') Ripoll. 1-1 (86') Juan Delgado, de penal. ÀRBITRE: Santos Pargaña. T.G.: als locals Álex Serrano i Borja. PÚBLIC: Uns 800 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque. COMENTARI: Amb la permanència segellada, l'Espanyol B podia ajudar els catalans immersos a la part baixa de la taula a vèncer un rival directe. Però el conjunt de Lluís Planagumà no ho va aconseguir tot i avançar-se molt d'hora per culpa d'un gol de penal a quatre minuts de la finalització. L'Atlètic Llevant va sumar, doncs, un punt que el deixa molt a prop de la permanència i l'allunya de la promoció de descens. Tot plegat, en un partit força igualat en què els locals van gaudir de més ocasions però es van estavellar contra l'armada defensa rival. Ripoll va inaugurar el marcador culminant una jugada d'Entrena per la banda. Abans, els periquitos havien tingut un parell d'ocasions. Però el Llevant va aprofitar, ja en el tram final, el penal decretat per l'àrbitre per unes mans de Russo pocs minuts abans que s'acabés el partit.