Girona

“Guanyar un dels millors era un repte”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín feia cara d'haver patit. “Com crec que ho ha fet tothom. Els professionals tenim molt poc temps per gaudir dels resultats. Ha estat un partit de molt patiment, sobretot a partir del contratemps d'Aday, ja que hem jugat molts minuts gairebé amb deu”, va explicar l'entrenador del Girona, molt satisfet d'haver pogut endur-se el duel entre dos dels equips més en forma: “Per nosaltres, era un repte guanyar un dels millors equips. I el Tenerife ens ho ha posat molt i molt difícil. Amb tanta igualtat, es tracta d'intentar que t'afavoreixin els petits detalls. Hem patit, és clar, però hem fet un partit molt treballat i seriós. Crec que hem merescut la victòria, perquè si mires les ocasions, ells n'han tingut dues i nosaltres, sis o set, però el que marca el partit és el primer gol.”

Machín va argumentar per què havia decidit fer dos canvis en el descans. “Ara pot semblar que ho dic amb l'avantatge de saber com ha anat, però havíem plantejat el partit per fer una feina de desgast en la primera part, perquè sabíem que ells tenen molta possessió. I en la segona, que jugadors com Borja, amb més claredat, poguessin aprofitar el cansament del rival.” És clar que l'aposta no va sortir del tot bé, perquè la lesió d'Aday, quan ja no quedaven canvis per fer, va complicar l'escenari: “Hem jugat molts minuts minvats. Hem fet un sobreesforç, no només Cristian Herrera, al costat, i Mata, més sol a dalt, sinó el mateix Aday, perquè un altre hauria sortit.” Enmig del desgast i el patiment, va tornar a sobresortir Pere Pons, que era a tot arreu. “L'he vist com és ell, sacrificat i disciplinat. Com tot l'equip. Som un equip supersolidari i ho demostrem; no només ho prediquem.”

“No renunciem a res”

Machín deia divendres que firmava fer el play-off d'ascens. “Ho mantinc, perquè és un premi de molt de mèrit, però tampoc renunciem a res”, va assegurar el de Gómara, que no va voler valorar gaire els dos partits seguits que l'equip té a fora, a Còrdova i Elx. “Fidel al que dic sempre, penso només en el pròxim partit, que el competirem com sempre.” Respecte a l'assistència de públic, va dir: “Estic content que n'hagi vingut més i sobretot per com ha vingut, ja que ens han donat un cop de mà quan jugàvem gairebé amb deu.”

ELS RETOCS AVIAT

“Volíem fer feina de desgast primer i tenir més claredat després. Hem jugat força temps minvats”

AMB ESFORÇ

“Hem patit, però hem fet un treball molt seriós. Som un equip molt solidari i ho demostrem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)