Territorial

L'Espanyol guanya en la pròrroga i avança cap a les semifinals

Copa de campions juvenil. Els blanc-i-blaus superen un primer temps boig i arrasen en la pròrroga. Demà (16 h) jugaran contra el Sevilla per una plaça en la final de dissabte

L'últim finalista de la copa de campions, l'Espanyol, continua en el seu camí per aconseguir el tron de millor equip juvenil de l'Estat. Els blanc-i-blaus avancen cap a les semifinals gràcies a la victòria contra el Racing i s'enfrontaran amb el Sevilla, que va derrotar l'Atlético de Madrid per la mínima (0-1). El partit va ser del tot imprevisible, ja que en el primer quart d'hora el marcador ja reflectia un 2-2. El Racing va empatar de penal després que l'Espanyol es refés de la diana inicial de Rivas. Però, dos minuts després del penal, en la jugada següent, Gon va tornar a fer avançar els seus. Lluís López, que juntament amb l'internacional Aarón va baixar de l'Espanyol B per ajudar el juvenil, va establir de cap l'empat (3-3) abans de la mitja part. El partit es va asserenar en el segon temps, en què qualsevol dels dos equips hauria pogut decantar la balança. Pipa va aturar un penal al cantàbric Pablo Goñi (56') i, a tocar del final, els dos equips van tenir dues oportunitats que van picar a la fusta. El partit, doncs, es va resoldre en la pròrroga amb dianes de Cristopher i de Pedrosa, que va xutar al pal llarg.
La resta de partits
L'Espanyol jugarà (16') contra el Sevilla. L'altra semifinal serà entre Las Palmas i el Màlaga, que van derrotar el Vila-real (1-2) i l'Athletic, en els penals, respectivament.

RACING3
ESPANYOL5

RACING DE SANTANDER: Peón, Rasines, Bolado, Miguel Goñi, Gándara, Josemi, Gon (Javier, 55'), Guti (Ángel, 70'), Pablo Goñi (Dario, 89'), Davo (Sainz-Maza, 75') i Pau (Ander, 66'). ESPANYOL: Pipa, Aarón (Nacho, 111'), Lluís, Jordan, Alex López (Rubio, 46) Soler 89')), Puado, Melendo (Pedrosa, 108'), Rivas (Cristopher, 63'), Edgar i Bermejo. GOLS: 0-1 (3') Rivas. 1-1 (4') Goñi. 1-2 (12') Edgar. 2-2 (16') Goñi, de penal. 3-2 (17') Gon. 3-3 (45') Lluís. 3-4 (106') Cristopher. 3-5 (110') Pedrosa. ÀRBITRE: Pérez Martín. T.G.: Davo, Javier, Jose i Pablo del Racing; Aarón, Álex López, Soler i Edgar de l'Espanyol.