2a divisió FEF

Més nervis al Narcís Sala

3a divisió. El president, Camino, va haver de sortir escortat per la policia del seu propi estadi. La Coordinadora Andreuenca l'acusa de no cedir en les negociacions per traspassar el club

La situació al Sant Andreu, lluny de calmar-se, s'ha encrespat encara més. La reunió mantinguda divendres entre representants de la Coordinadora Andreuenca, que integra les penyes de l'entitat i diversos socis, i el màxim accionista i president, Manuel Camino, no ha servit per calmar els ànims. Al contrari, un grup important de seguidors va mantenir diumenge la pressió sobre el mandatari i la tensió va pujar tant de to que aquest va haver de marxar del Narcís Sala acompanyat pels Mossos d'Esquadra.

Després de tot un partit amb diversos càntics contra Camino, al tram final del duel contra el Vilafranca més de 50 aficionats es van apropar a tribuna per cridar més consignes. Davant del risc que la situació anés a més, l'empresari va demanar protecció a la policia autonòmica per deixar les instal·lacions.

Negociacions

Des de la coordinadora, el portaveu, Jorge Pérez, explica que la reunió de divendres va ser “llarga i dura”, però “vam sortir pensant que hi havia una via de desbloqueig” que implicava la possibilitat que Camino, que es negaria a vendre les accions al grup d'exdirectius dimissionaris, repartís els títols entre gent del grup de seguidors. L'acord, però, va durar 24 hores. Dissabte, indica Pérez, “es va demanar que el club fes un escrit simple en què es digués que s'iniciava aquesta via amb la coordinadora”. Però “es va tancar en banda i deia que no es podia córrer tant”. Per això l'agrupació va optar per reprendre les accions. El camp va aparèixer empaperat d'adhesius, cartells i pancartes contra Camino, alguns de les quals l'acusaven “d'intentar enriquir-se” amb el club. Manuel Camino, per la seva banda, deixa molt clar que tot el que li estan fent és una campanya de pressió perquè es desfaci del club. “El que m'estan fent és una extorsió bestial i sense límits, més pròpia d'altres temps que val més no recordar. L'únic que volen és que vengui les accions amb les condicions que ells imposen, sense ni tan sols escoltar-me”, afirma el màxim accionista de l'entitat, que creu que la reunió va ser una maniobra: “Ells demanen que faci aquest comunicat, però és que ja tenien planificat d'entrada fer tot el que van fer diumenge.”

Sobre el fet que Camino necessités protecció de la policia per marxar del camp, Jorge Pérez deixa clar que “com a coordinadora ho lamentem i ho condemnen”, ja que “volem que accedeixi a retornar el club als socis però no a partir d'actes més enllà de la legalitat”. També entenen que “ha d'acceptar traspassar-lo per un euro, el mateix preu pel qual el va comprar, perquè la situació és ara pitjor que llavors”.

LES REACCIONS

Vam tenir una reunió llarga i difícil però vam sortir pensant que hi havia una via per desbloquejar la situació
Ha d'acceptar traspassar-lo per un euro, el mateix preu pel qual el va comprar
Jorge Pérez
portaveu de la coordinadora andreuenca
El que m'estan fent és una extorsió bestial i sense límits. Vam reunir-nos, però la coordinadora ja ho tenia tot planificat per diumenge
Volen que vengui el club acceptant tot el que imposen, sense ni tan sols escoltar-me
Manuel Camino
president del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)