Girona

Enemics només 90 minuts

Es coneixen. Borja García es retrobarà amb el Còrdova, el seu exequip en dues èpoques diferents, amb la voluntat que el Girona allargui la ratxa positiva i se situï en zona de promoció

Borja García visitarà aquest diumenge el Còrdova, equip amb el qual l'any passat va debutar en la màxima categoria del futbol espanyol. El jugador madrileny ha viscut dues etapes en el club andalús. En la primera –la temporada 2011/12, a segona divisió A– va tenir un paper molt destacat, ja que va acabar com a màxim golejador del seu equip, amb disset gols. “Serà un partit molt especial, perquè he jugat a Còrdova en dues etapes. Cap ha superat l'any, però totes dues han estat molt intenses”, comenta.

Les dues temporades següents va ser cedit al Madrid Castella, però el Còrdova el va reclamar quan l'any passat va assolir l'ascens a primera, categoria en què no havia jugat en 42 anys. L'equip andalús no va poder aconseguir la permanència, i Borja acabaria fent les maletes cap a Girona.

El madrileny ja va jugar contra el seu exequip en la primera volta, en substituir Kiko Olivas, un altre exjugador del Còrdova, en el minut 75 de partit, que va acabar 1-2. La situació dels dos equips, però, ha canviat molt des d'aleshores. El Còrdova era el líder en la seva visita al Girona, que llavors (6 de desembre) maldava per no enfonsar-se en la classificació. Ara, però, el Còrdova ocupa el desè lloc de la taula després d'una ratxa de només quatre triomfs en els vint últims partits, mentre que el Girona és a un sol lloc de la zona de fase d'ascens.

A casa, a més, el Còrdova no ha guanyat cap partit dels set últims (sis derrotes i un empat) i no hi aconsegueix un triomf des del 10 de gener (contra el Mallorca, 3-1). Borja afirma sobre la mala ratxa del seu exequip: “Això encara el fa més perillós. Cal recordar que són els mateixos jugadors que van venir aquí i que ens van guanyar. S'ho prendran com una final, perquè no poden deixar escapar els punts.” També confia, però, que el bon moment de forma del Girona s'allargui: “Tenim una bona ratxa i confiem a allargar aquesta segona volta magnífica quant a resultats i joc.” Borja també confia a recuperar la titularitat després de dos partits com a suplent: “No és del meu gust no ser titular, però decideix l'entrenador i estic disposat a ajudar l'equip ja sigui des de l'inici o de suplent.”

LES FRASES

El partit a Còrdova serà especial i complicat a la vegada. És el més important de la temporada perquè és el següent
Estan en una mala ratxa, però són els mateixos jugadors que ens van guanyar a Girona
Borja García
JUGADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)