Territorial

Canvi de xip de l'equip perdedor

1a catalana. El Farners es guanya el respecte de la categoria amb una espectacular ratxa de catorze partits amb una sola derrota que gairebé segella la permanència. La victòria en l'última jornada de la primera volta va ser el punt d'inflexió

L'espectacular ratxa del Farners –cinc victòries consecutives i una sola derrota en els catorze últims partits– l'ha situat com l'equip de moda de la segona volta. Els jugadors de Miquel Muñoz han passat de ser seriosos candidats al descens a tenir la permanència pràcticament assegurada a quatre jornades del final. De fet, fa només dos partits el Farners era el tretzè classificat –el pitjor catorzè dels dos grups de primera baixa– i ara ja és el vuitè de la taula. El tècnic del Farners situa el punt d'inflexió en l'últim partit de la primera volta, contra l'Abadessenc (4-1): “Vam analitzar la victòria i amb els jugadors vam dir que havíem de seguir aquella dinàmica, només introduint alguns canvis. Després vam guanyar el Tona [2-0] i els jugadors s'adonen que són capaços de fer dos partits consecutius bons i que poden competir contra tothom. Fem un canvi de xip.” El Farners va tenir algunes baixes importants, però va incorporar jugadors de segona catalana amb il·lusió per debutar a primera que van oferir un bon rendiment: “Això s'ha notat, i al final ha donat resultat el treball marcat des del principi.”

“Ens hem guanyat el respecte de la categoria. Quan juguen contra el Farners, els nostres rivals ja no ens veuen com un equip de baix. Ens hem tret l'etiqueta d'equip perdedor”, conclou Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)