Territorial

S'aferren a la categoria

1a catalana. El Lloret supera el ja descendit Abadessenc i ja és catorzè

El Lloret no podia fallar contra l'Abadessenc si volia mantenir vives les esperances d'aconseguir la permanència i no ho va fer. Els selvatans van obtenir tres punts importantíssims que els deixen en la catorzena posició en espera del partit del Girona B, i que li permet posar pressió a la resta de rivals en la lluita per la permanència. Des del primer minut els d'Edu Urdiales van sortir amb més força que el seu rival i en la primera mitja hora van dominar amb molta claredat, però no va ser fins al 34', que Arnau Terradas va obrir el camí de la victòria. El gol va fer embogir el partit, i és que l'Abadessenc no es va donar per vençut en cap moment, però en la represa el Lloret va saber posar un punt de calma en el joc i va tenir el partit més controlat. El segon gol dels locals, obra de Puntí en el 68'', va deixar el partit sentenciat, ja que l'Abadessenc va abaixar definitivament els braços i el Lloret va tenir ocasions per ampliar el marcador.

LLORET2
ABADESSENC0

LLORET: Prado, Aparicio (Mosiés, 84'), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Lobo, Riky, Arnau Terradas (Carlos Gómez, 62'), Puntí (Arsen, 77'), Peti (Martínez, 62') i Moha (Majó, 62'). ABADESSENC: Joel, Illa (Dani, 77'), Francolí (Carpena, 77'), Nil Coll, Aleix, Edgar, Pol Berenguer, Massegú, David Martín, Cabanas (Maiki, 66') i Mesa. GOLS: 1-0 (34') Arnau Terradas. 2-0 (68') Puntí. ÀRBITRE: Martínez Baena. T.G.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)