Territorial

La Jonquera perd contra el líder i s'allunya de la zona alta

1a catalana. Un gol de Masip en el 87' deixa els fronterers a set punts del lideratge

VILASSAR2
LA JONQUERA1

VILASSAR: Barragan, J. González, Blanchart, Peque, Benito (Jiménez, 46'), Lluís, Arnau (Sergio González, 89'), Soufiane (Cebri, 65'), Masip, Manga i Àlex. LA JONQUERA: Toni, Edile, Bena, Tidiane, Chacón (Bassols, 79'), Henry (Amos, 77'), Gerard Muñoz, Vergara, Pérez (Pol Compte, 77'), Pau i Iván Ruiz. GOLS: 0-1 (31') Chacón. 1-1 (73') Sergio Jiménez. 2-1 (87') Marc Masip. ÀRBITRE:
López Buendía. T.G.: als locals Dani, Cebri, Arnau i Marc Masip i al visitant Tidiane. T.V.: al visitant Gerard Muñoz (52') per doble groga. COMENTARI: La Jonquera va deixar escapar ahir gran part de les seves possibilitats de lluitar per l'ascens aquesta temporada, sobretot de manera directa, ja que el Vilassar ja li ha obert un forat de set punts. I això que van ser els fronterers qui es van avançar en el marcador amb un gol de Chacón a la mitja hora de joc, però l'expulsió de Gerard Muñoz en la represa (52') va posar molt coll amunt el matx i va acabar facilitant una remuntada local que es va culminar en el 87' amb un gol de Masip.