Territorial

Un pas més cap al precipici

1a catalana. El Girona B perd al camp del Mollet i cau en les posicions de descens directe a tres jornades del final de la lliga

Fa un mes semblava que el Girona B havia alçat el rumb i tenia la permanència a tocar després d'una temporada difícil, però en les últimes jornades ha encadenat tres derrotes que l'han fet caure a la zona de descens directe quan només queden tres jornades per acabar la temporada. Ahir el filial gironí va perdre contra un equip més efectiu i que a més va encarrilar el partit ben aviat. En el 12', Chipi va inaugurar el marcador amb un gol de falta directe i va posar encara més nervis i tensió als gironins. Tot i això, els de Nacho Castro van reaccionar, i van tenir bones ocasions per empatar, però entre el porter Pol, que va aturar a la primera un bon xut de Mamau, i Jandro, que va treure sota pals una bona ocasió a la segona meitat, van frustrar el Girona B. L'estocada final pels gironins la va donar Jandro en el tram final (83') finalitzant una gran jugada individual de Castro i situant un 2-0 en el marcador que deixa el Girona B en una situació crítica.

MOLLET2
GIRONA B0

MOLLET: Pol, Guty, Sili (Aitor, 46'), Serrano, Parra, Juan Pérez, Chipi (Sergio Flores, 78'), Jordi, Illescas, Dani Arques (Castro, 64') i Jandro (Edgar, 85'). GIRONA B: Oliveros, Gallardo (Traore, 73'), Pujol (Nahuel, 46'), Galass, Álamo, Carbó, Joaquin, Mamau (Saam, 46'), Litus (Baragalló, 46'), Gelmà (Arimany, 63') i Coro. GOLS: 1-0 (12') Chipi. 2-0 (83') Jandro. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.:
als locals Serrano, Juan Pérez, Illescas, Jandro i Sergio Flores i als visitants Pujol, Galass, Nahuel, Gelmà i Arimany.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)