Territorial

Javi García relleva Castro al Girona B

1a catalana. El club busca un revulsiu en les últimes tres jornades que li permeti salvar una situació delicadíssima que l'aboca al descens

La derrota al camp del Mollet (2-0) en l'última jornada ha tingut com a conseqüència immediata un canvi a la banqueta del Girona B. Nacho Castro ha estat destituït tres jornades abans del final de la competició a causa de la mala marxa de l'equip, que ha perdut els seus tres últims partits. Això l'ha dut a ocupar la primera posició de descens directe, malgrat que el Girona B va començar la temporada com un dels favorits clars a aconseguir l'ascens a tercera divisió.

El substitut de Nacho Castro en els tres partits que queden, tots tres contra rivals directes, serà Javi García, que fins ara es feia càrrec de l'infantil A del Girona. Com a futbolista, García va jugar a primera divisió (al Recreativo de Huelva, 2002/03), però la seva carrera la va desenvolupar, sobretot, a segona A i segona B (Lleida, Recre i Granada). La temporada passada entrenava l'Artafe de la tercera divisió andalusa.

El Girona B tindrà com a últims rivals l'Escala, el Mataró i el Lloret. Amb nou punts en joc, té l'objectiu de deixar la zona de descens directe, però també d'evitar el catorzè lloc, ja que el pitjor catorzè dels dos grups de primera també baixa, així com el millor en cas d'un descens compensat, ara mateix molt probable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)