Girona

Diners, dubtes i espera a Llagostera

L'estiu passat. El club llagosterenc hauria pogut quedar-se Sergio León per uns 250.000 euros i en va acabar rebent 150.000 del Girona per Pedro Alcalá

Companys de vestidor al Llagostera, el destí de Sergio León i Pedro Alcalá va ser un dels principals maldecaps del conjunt d'Oriol Alsina a l'estiu. Sobretot el del davanter andalús, que havia estat el pitxitxi de l'equip, amb nou gols. I és que el club de la Costa Brava va tenir fins al 30 de juny per exercir una opció de compra pel davanter, que estava cedit per l'Elx, valorada inicialment en 250.000 euros (força menys del que hauria hagut de pagar qualsevol altre club que l'hagués volgut). Al Llagostera van considerar que aquesta quantitat, que va arribar a baixar fins als 200.000 euros durant un dia, era excessiva en aquell moment, així que finalment el jugador no es va moure de l'Elx, que havia baixat administrativament a segona A. Va ser una decisió de la qual, en el dia d'avui, segur que la direcció esportiva llagosterenca es penedeix, ja que León, que mai ha amagat que confiava quedar-se en propietat al Llagostera, s'ha convertit en el màxim golejador de la categoria de plata amb 20 gols i, com és natural, amb una cotització molt alta, cosa que hauria permès al club fer un bon negoci, més enllà del rendiment esportiu. En la seva defensa, i a part del fet que pagar traspassos per jugadors és poc corrent a segona A, cal dir que aleshores el Llagostera no tenia els 150.000 euros que finalment el Girona va pagar per Alcalá gairebé al límit del mercat estival, uns diners que els llagosterencs probablement haurien invertit en León si ho haguessin sabut uns mesos abans.

CAR O BARAT?

1
dia
concret va tenir el Llagostera l'opció de quedar-se en propietat León per 200.000 euros.

A ÚLTIMA HORA

El Llagostera no comptava que el Girona li fitxaria Alcalá al límit del mercat estival
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)