3a divisió FEF

Un comiat fred i discret

3a divisió. Edu Vílchez va dirigir el seu últim partit amb el Figueres a Vilatenim contra el Sant Andreu. A la conclusió del matx, ni el club ni el tècnic van expressar cap mena d'emotivitat

En espera que el Figueres anunciï el substitut d'Edu Vílchez a la banqueta amb vista a la temporada que ve, la Unió va disputar la penúltima jornada del campionat contra el Sant Andreu, el darrer matx del curs a l'estadi de Vilatenim. L'enfrontament, que va acabar amb empat a dos gols, va servir per acomiadar el tècnic vallesà de l'estadi, després d'un any i mig dirigint l'equip de l'Alt Empordà.

A la conclusió del matx, ni el club va preparar cap mena de comiat ni el mateix entrenador va mostrar cap mena d'emotivitat: “Crec que no s'ha valorat prou el joc que ha fet l'equip. Hem fet mèrits per engrescar la gent evitant un futbol poc vistós i ple de pilotades. El club sembla que apostarà per mantenir la idea iniciada i això segurament vol dir que la meva feina no està mal feta”, va explicar un resignat Edu Vílchez, que hi va afegir: “Amb la tensió, al final ni pensava que era l'últim partit a Vilatenim.” En el primer dels dos gols de Moha Chabboura, Vílchez va rebre una càlida abraçada dels seus futbolistes, que li van dedicar la diana que obria el marcador. El vallesà vol continuar entrenant i escoltarà la millor proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)