Girona

Pere Pons, el gran absent

Dubte. El mig es va perdre l'entrenament d'ahir i la seva presència a Elx és una incògnita

El Girona, després d'una sessió de vídeo que es va allargar més del que és habitual, es va entrenar ahir al matí a l'estadi de Montilivi. Ho va fer amb l'absència destacada de Pere Pons, que no va ni trepitjar la gespa. Encara queden dos entrenaments abans de la visita de
diumenge al camp de l'Elx (17 h), però la presència del migcampista de Sant Martí Vell al Martínez Valero no és clara. Sense informació del club quant a molèsties físiques dels jugadors, Pablo Machín hauria d'aclarir alguna cosa aquest migdia, en la roda de premsa prèvia al partit.

Si Pere Pons no pogués jugar, Machín tindria com a relleu més natural Rubén Alcaraz –tot i que ahir va treballar com a central– o apostar per Àlex Granell. Un altre migcampista, el jugador del filial Marc Carbó, va participar en l'entrenament d'ahir, com ja havia fet en setmanes anteriors.

Aday fa carrera contínua

Qui segur que no estarà a punt per jugar diumenge és Aday Benítez. El vallesà treballa al marge de l'equip, però com a mínim ja fa exercicis amb les botes de futbol. Ahir va fer carrera contínua i va començar a tocar pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)