2a divisió FEF

El municipal haurà d'empènyer l'Olot

2a divisió B. El club assegura una bona entrada a còpia de missatges i promocions

L'Olot afrontarà demà un dels moments més decisius en la seva història. Després de batallar per aconseguir l'ascens a segona B, el club presidit per Joan Agustí lluitarà per evitar el descens directe a tercera en una jornada que es preveu d'allò més emocionant. Per complir amb la premissa més important, la victòria dels de la Garrotxa, la junta directiva de l'entitat s'ha assegurat que l'ambient sigui immillorable al municipal –els socis podran portar un acompanyant al matx de manera gratuïta.

L'equip de Castillejo segur que tindrà bons i mals moments durant el partit, sobretot depenent dels resultats que es donin en els enfrontaments amb els rivals implicats –l'Olímpic, que juga a casa contra el Barça B, i la Pobla, també com a local, contra el Lleida–. La junta directiva va emetre ahir un comunicat en què agraïa el suport dels aficionats i assegurava la seva continuïtat al club: “ens mantindrem fidels al nostre compromís al front del club siguin quines siguin les condicions i circumstàncies”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)