Territorial

Aquest equip fa por

1a catalana. El Farners segella la permanència amb una victòria contra l'Andorra que allarga a onze la ratxa de partits sense cap derrota

El Farners va assegurar-se matemàticament la permanència amb l'onzè partit consecutiu sense perdre. L'equip de Miquel Muñoz va ser molt superior en gairebé totes les fases del partit. El seu primer gol va arribar després d'una gran jugada de Riki. Una centrada seva la va tocar Sergio Álvarez amb la punta de la bota, i la pilota va anar lluny de l'abast del porter. En l'inici del segon temps, el Farners va continuar tenint el control del joc. En una jugada d'estratègia, Massegú va rematar amb encert al segon pal i va fer pujar el 2-0 en el marcador. El 2-1 va arribar en una de les poques ocasions de l'Andorra, gràcies a un xut d'Arturo després d'aprofitar un rebot. El Farners va posar el colofó amb el segon gol de Sergio Álvarez, que va fer un xut en rosca imparable ajustat al pal esquerre. El Farners rep la setmana que ve el Sants.
FARNERS (3): Bartrina, Massegú, Pitu Riart, Criado (Font, 67'), Marc Vilà (Arjona, 82'), Toni Rossell, Riki Solà (Lauren, 82'), Carlos Salva, Sergio Álvarez (Moha, 87'), Güell i Nierga (Omar, 87'). ANDORRA (1): Ferran, Cisceró, Àlex (Àngel, 60'), Marc (Pau, 60'), Ludo, Vilaró, Emili, Robert (Nazzaro, 46'), Àlex Martínez, Sebas (Víctor Hugo 60') i Betriu (Arturo, 67'). GOLS: 1-0 (28') Serio Álvarez. 2-0 (50') Massegú. 2-1 (72') Arturo. 3-1 (79') Sergio Álvarez. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: al local Criado i al visitant Robert.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)