Territorial

L'Abadessenc guanya el primer partit en sis jornades

1a catalana. Aleix Trulls va brillar contra l'Avià amb un ‘hat-trick'

L'Abadessenc va aconseguir contra l'Avià la seva primera victòria en sis jornades. Trulls, que va fer un hat-trick, va obrir el marcador en el minut 9. Poc després va tornar a fer gol en rematar amb encert una bona centrada de Cabanas, que s'havia escapat per la banda. Ja en el segon temps, Lianés va escurçar diferències després de rematar un córner, però Trulls va sentenciar quan faltaven set minuts per al final del partit amb un bon xut cedit per Pajares. L'Abadassenc, penúltim classificat sense possibilitats de salvar-se, encara hauria pogut fer més gols. L'equip de Dani Juvany jugarà la setmana que ve al camp de l'Andorra.

ABADESSENC3
AVIÀ1

ABADESSENC: Edu, Pajares, Francolí, Nil Coll, Aleix, Edgar (Illa, 45'), Trulls, Pol Berenguer, David Martín (Maiki, 79'), Cabanas (Dani, 45') i Mesa (Massegú, 66'). AVIÀ: Marc Guillén, Edu, Roger, Marc Torres, Marc Guijarro, Miki (Uri, 45'), Gigi, Bugui (Lianés, 66'), Pintor (Béjar, 45'), Max, Pol i Dalmau. GOLS: 1-0 (9') Trulls. 2-0 (17') Trulls. 2-1 (73') Lianés. 3-1 (83') Trulls. ÀRBITRE: Moreno Villaécija. T. G.: als locals Francolí, Trulls i Mesa i als visitants Marc Torres, Max, Pol, Dalmau i Béjar.