1a femenina

Golejada del Barça per seguir assetjant el líder

1a divisió femenina. Amb aquest triomf, el conjunt de Xavi Llorens es col·loca líder en espera del derbi basc que es juga avui a les 12.00 h

El Barça femení va aconseguir a terres extremenyes una victòria contundent que el col·loca líder amb dos punts d'avantatge sobre l'Athletic, que juga avui (12 h) a Zubieta, contra la Real Sociedad. Les de Xavi Llorens es van avançar ràpidament amb un xut llunyà de Marta Unzué al qual no va poder arribar la portera local. A partir del primer gol, el Barça va demostrar la seva superioritat, i el Santa Teresa no va poder reaccionar de cap manera. Jenni, amb un doblet, Miriam, Irene, Gemma i Alexia van tancar la golejada blaugrana. Amb els deures fets, avui toca estar pendent de l'Athletic.

SANTA TERESA0
BARÇA7

SANTA TERESA: Miriam, Maria Luisa, Mireya (Maria Rosa, 76'), Estefania (Marta, 45'), Joana, Menayo, Lixy, Maria Neira (Sofia, 28'), Alexandra, Carola (Tamara, 67') i Maria Ángeles. BARÇA: Ràfols, Ane (Irene, 67'), Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Marta Unzué, Miriam, Alexia, Mariona (Gemma, 61'), Jenni i Olga. GOLS: 0-1 (7') Marta Unzué. 0-2 (20') Jenni. 0-3 (39') Miriam. 0-4 (41') Jenni. 0-5 (74') Irene. 0-6 (87') Gemma. 0-7 (89') Alexia. ÀRBITRE: Quijada Alcón. T.G.: a la jugadora local Lixy. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)