2a divisió FEF

El Badalona tanca el curs amb un empat de mèrit

Solidesa escapulada. Eugeni Valderrama va igualar el gol inicial de Serra i després els de Manolo González van aguantar bé el setge local

El Badalona va tancar ahir el curs 2015/16 amb un empat força meritori al camp de l'Eldenc. I és que qui va portar el pes del partit va ser el conjunt blaugrana, que va veure com Eugeni igualava el gol inicial de Serra i després va acabar frustrat davant la porteria de Morales. Els de casa van començar dominant el partit i van advertir de valent el porter del Badalona, que va acabar encaixant el primer gol quan s'havia jugat mitja. Serra va sorprendre'l amb un xut ben ajustat des de la frontal. L'1-0, això sí, només duraria deu minuts en el marcador. I és que Eugeni Valderrama, que està en estat de gràcia, va empatar amb una gran acció individual que va acabar amb un xut creuat. Després de la represa, el matx va ser un monòleg local, però entre la bona actuació de Morales, la bona tasca defensiva i la manca d'encert de l'Eldenc, el marcador ja no es va moure.
Morales, renovat
El porter del Badalona, José Miguel Morales, va jugar ahir el seu partit número 30 i, per tant, ha renovat automàticament per una temporada més amb el club escapulat.

ELDENC1
BADALONA1

ELDENC: Raúl Poveda, Ortega, Gotor, Urzaiz, Juanje, Belforti, Petcoff (Óscar, 88'), Fresno (Meca, 79'), Pepe Sellés (Ferran Tacón, 52'), Serra i Piquero. BADALONA: Morales, Amantini, Tendillo, Carroza, Canelada, Ibon, Morgado, Toni Lao, Óscar Muñoz (Enric Pi, 61'), Eugeni i Bermúdez (Perona, 73'). GOLS: 1-0 (29') Serra. 1-1 (39') Eugeni. ÀRBITRE: Soto Grado. T.G.: al local Juanje; i als visitants Óscar Muñoz i Tendillo. PÚBLIC: Un miler d'espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)