Territorial

El Lloret perd a Tona i deixa escapar el tren de la salvació

1a catalana. Els selvatans tenien ahir la possibilitat de sortir del descens

TONA1
LLORET0

TONA: Fran, Aitor, Fuentes, Toti, Gerard Enrich, Eloi (Quim Rovira, 78'), Edu (Pol, 46'), Fredi (Crivillé, 89'), Mendo (Rubén, 59'), Muntada (Pau, 89') i Roca. LLORET: Prado, Pol Ros (Xevi, 70'), Lobo, Poderoso, Pol Gómez, Àlex Ros (Bader,46'), Riki, Puntí, Moha (Carlos Gómez, 59'), Aparicio i Arnau (Majó, 59'). GOLS:
1-0 (58') Fredi. ÀRBITRE: López Kassem. T.G.: Aitor, Eloi, Mendo, Rubén i Albert Roca; Poderoso i Riki. T.V.: Als locals Enrich (36') i Rovira (85') per doble groga. COMENTARI: El Lloret, amb la derrota del Mataró, tenia una oportunitat d'or per sortir de la zona de descens ahir amb una victòria al camp del Tona, però un gol de Fredi en el 58' amb un gran xut creuat des de la frontal de l'àrea va certificar una derrota dels selvatans que pot acabar significant el descens de categoria. I això que als d'Edu Urdiales se'ls havia posat tot de cara, ja que Enrich va ser expulsat en el 36' i va deixar el Tona amb deu. En el 85', el Tona es va quedar amb nou, però el Lloret no va poder empatar en l'empenta final.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)